Bisexual

Ik heb een vriend en hij weet dat ik biseksueel ben en heeft daar geen problemen mee. Maaaarrr nou heb ik soms geen voldoening aan alleen seks met me vriend, en hij is verder niet slecht in bed. Ik denk dat dit komt door mijn geaardheid en behoefte aan intimiteit met een vrouw.

Ik heb een relatie met een vrouw gehad maar uiteindelijk merkte ik toch dat het voor mij niet zo zeer ging om een relatie met een vrouw maar de seksuele aantrekkingskracht. In een man zoek ik meer een relatie, ben ook nooit van de one-night stands geweest en altijd wel behoefte gehad aan een relatie, en met een vrouw is dat omgedraaid.

Nou merk ik soms dat mijn vriend nog wel eens jaloers uit de hoek kan komen en dat hij dan bang is dat ik ervandoor ga met een vrouw, ookal heb ik al duidelijk gemaakt dat ik niet een relatie wil met een vrouw. Nou hebben we het er wel over gehad dat ik wel eens alleen met een meisje iets zou willen doen, hij wist niet echt wat hij daar van vond ondanks hij weet dat ik die behoeftes heb. Ik zou het wel kunnen laten als het de relatie zou kapot maken. Maar hoe kan ik hem nou duidelijk maken dat hij zich niet bedreigd hoeft te voelen, en hoe krijg ik hem zover dat hij mij soms met een meisje laat zijn?

Verder hebben we het ook wel eens gehad over een trio, maar gek genoeg wil hij dat niet super graag, en denk dat ik dat zelf ook niet wil. Dus dat is ook geen optie. Ik merk wel dat hij niet goed weet wat hij zich moet voorstellen bij bisexueel zijn, want hij denkt ook dat ik dus elk meisje leuk vind hahaha

Fresia
06 jul 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Fresia
Fresia, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende