Stom wijf

Ik woon weer bij me moeder ben werk loos school loos en doel loos,
ik weet dat ik niet dom ben wil ook weer terug naar school maar moet dan eerst werken om het te kunnen financieren. Daarnaast wil ik een inkomen zodat ik uit huis kan wonen. Me vriend ergert zich aan mijn werkloosheid en zo ook de rest van mij famillie geef ze groot gelijk want vind het zelf nu ook wel tijd worden! Ben nu 3 maanden geleden ontslagen bij een hotel waar ik zelf ook niet meer wilde werken.

Maar ik wil dus wel werken maar twijfel aan mezelf en heb ook het idee dat ik sommige dingen niet lang ga uithouden wat juist wel de bedoeling is, vastigheid. Maarja met die instelling kom ik nergens aan de bak en wil toch wel graag terug naar school zodat ik een diploma heb anders blijf ik kutbaantjes houden.

Nou heb ik dan dus wel een beetje gekeken, wat sollicitaties verstuurd en bij uitzendbureaus geweest waar niet veel uitkwam en vervolgens niks, elke dag denk ik weer oke vandaag ga ik werk zoeken, en dan doe ik het niet word weer afgeleid door bullshit dingen.. hoooow word zo gek van mezelf!

Me vriend zegt dat ik niks doe omdat ik het wel best vind zo, NEE niet waar! Mis het echt om geld te hebben en begin ook zo onderhand in de schulden te komen aangezien me ma de kosten nu opvangt maar dat wel terug moet betalen. Maar waarom doe ik dan niks, snap mezelf niet! Zo raar dat ik mezelf niet onder controle heb, het lijkt wel of ik op iets zit te wachten ofso.. Maar ik moet beter weten! ik baal van mezelf en schaam me zelfs!

gewoon doen!

Ja makkelijker gezegd dan gedaan geld echt voor mij, lijk wel alsof ik vast zit ofso ik die stap niet durf te maken, ik moet zeggen ik ben echt een schijterd als het gaat om sollicitaties enzo hooooow heb er zo geen zin in! Wat ben ik toch een stom wijf verward

Maarja ik weet ook helemaal niet wat ik wil nu of later of wat me doelen zijn..
en daar probeer ik nou al 5 jaar over na te denken en ben er nog niet uit..
Weet ook niet of dat normaal is, maarja.

Voor nu; Ik wil een opleiding gaan doen, en uit huis dus heb geld nodig! WERK ZOEKEN DUS (this time for real)

Fresia
11 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Fresia
Fresia, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende