Blegh.

Omg ik word zo erg gestoord thuis.
Ik moet echt uit huis gewoon, lekker naar mijn eigen regels leven.
net zoals vandaag. ik moest om 8 uur werken, half 7 opstaan, mijn stiefvader ebn broertje eerder. Potverdorie had nog een half uur om te slapen en zij moeten hard gaan praten. tja dan ben ik al chaggerijnig. Maar dan word er vervolgens gezegd, ja jij bent ook niet altijd stil. nee moest je eens kijken hoe snel jullie dan bij mij staan, ze weten dat het vervelend is en dan draaien ze het om, en dan zal ik het wel weer aan mezelf hebben te danken.

dan nog dat ik al twee weken lang vraag of me moeder eens de lekkere wokkels in huis wil halen, maar op de een of andere manier doet ze dat dus niet en er ligt wel netjes elke dag chips voor me broertje klaar.

Doordat ik vanaf 1 uur als niks heb gegeten krijg je gewoon honger rond 5 uur half 6, nouja.. normale etenstijd lijkt mij toch?
Hoe vaak ik ook aangeef dat ik savonds ergens heen wil en hoe vaak ik ook vraag of we eerder kunnen eten, er word nooit naar geluisterd. Dan eten we dus pas tussen 7 en 8. nou dat vind ik best laat. Dn denken jullie van ga lekker zelf koken, maar als ik dat aanbied dan wil ze het liever zelf doen. Maar ik word altijd kneiterchaggerijnig als ik heel veel honger heb, dan voel ik me gewoon slap en futloos en misselijk. maar als ik dan chaggerijnig ben en ik laat het merken is het wel van: ga dan lekker zelf koken. Ik kan niet eens meer normaal om 6 uur vragen of ze al aan het eten begonnen zijn want dan krijg ik gelijk naar m'n hoofd geslingerd: NOU LOOP NAAR DE WINKEL EN GA KOKEN DAN. maar als ik het wel eens spontaan aanbied dan hoeft het niet.. maar het ergste vind ik nog als me stiefvader zegt: GA LEKKER OP JEZELF WONEN JOH.

Dat wil ik zo graag, maar dan moet ik eerst sparen, ik bedoel dat weten ze zelf toch ook dat het geld niet aan een geldboompje in de tuin groeit. dat vind ik dan zo gemeen.

Ik vind ook dat mijn broertjes gedrag heel erg door de vingers gezien wordt. iedereen heeft wel het gevoel dat zijn of haar broertje voorgetrokken word, maar ik heb dat nooit gehad tot de laatste tijd. zij zijn ook meer een gezinnentje, ik eet soms mee, verder zit ik liever op me kamer of ben bij me vriendje of vrienden of ik werk. Ik voel me ook niet super welkom dan ofso. het is meestal van sssst ik wil deze serie zien of ssssssssst we waren aan het praten.

Naja laat maar dan.
ik weet dat ik snel uit huis ga.
zal mijn leven een stuk gezeligger maken vrolijk
10 sep 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van AngelRosee
AngelRosee, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende