Very hot in here !!!

Wauw. Mijn kamer is een sauna.
Zometeen ga ik lekker lasagnette eten. Zo lang niet gegeten. Het duurt nog een half uurtje voordat het klaar is. Oooh ik ruik het boven op me kamer helemaal. Ik ging vanacht maar eens rond een normale tijd naar bed. Ik werd op 12 uur wakker vanmiddag. Maar he, das iets anders dan wakker worden om drie uur.

Na het eten komt een vriendin van mij me ophalen met de Scooter en gaan we lekker een drankje doen in de stad. We hebben op de donderdag altijd een vaste kroeg waar we heen gaan. Een kroeg waar ik eigenlijk niet heenga als ik bijvoorbeeld vrijdag of zaterdag is. Het stinkt er altijd naar zweet, En je kan er karaoke zingen. Er komen dan meestal ook van die types die denken dat ze vreselijk goed kunnen zingen, en doen dan weer zo'n afgezaagd liedje, en hopen dat hun "talent" niet onopgemerkt blijft. Maar er komen ook mensen die verschikkelijk dronken worden en dan een hollands nummer aanvragen en vervolgens verschikkelijk hard "HET IS EEN NACHT!" door de microfoon heen bleren. Op de donderdag is het wat rustiger daar, dus geen zweetlucht of scheeuwende mensen.. Maarja, de eigenaar is een aardige en grappige vent, en je mag er binnen roken. Die vriendin van mij gaat er elke donderdag avond een drankje doen. Dusja, als ik toch niks te doen heb, waarom niet he!

DILEMMA. weet niet wat ik moet aantrekken, we gaan weer vroeg naar huis, dus koud zou het niet gaan worden ( ook niet op de scooter denk ik. Nu heb ik een lang shirt aan die tot over me billen komt met een legging (zo'wn latex achtig ding). Maar het is niet echt uitgaansachtigiets. Moet ik me zomerse uitfit veranderen in een (wel lekker luchtige) uitgaansoutfit?
Echt iets belangrijks om me druk over te maken haha.

Nou we zullen zien wat de avond me brengt.

Ik heb wel een vraag aan jullie!
Als ik uitga, zonder mijn vriend, betrap ik mezelf erop dat ik toch nog wel flirt met jongens. Niet dan ik tegen ze aan ga staan dansen, maar als ze zeggen dat ik er goed uit zie of iets dergelijks, dan zeg ik verlegen "ooh dankje" en vervolgens maak ik dan een opmerking van, naja, jij bent ook niet lelijk.. Ik had er een discussie over met een vriendin van mij, zij vind het vreemdgaan. Ik niet. Ik bedoel, ik zeg toch niet van, lekkertje kom met me mee naar huis, ik zoen niet met ze, ik dans niet met ze, en ik vertel ze altijd dat ik een vriend heb, als ik merk dat ze meer willen dan alleen maar vertellen dat ik er goed uitzie vandaag.

Mijn vraag: Wat vinden jullie dat onder vreemdgaan valt? Wat vinden jullie te ver gaan? Ik weet dat mijn vriend ook wel een terug kan flirten als een meisje hem probeert te versieren. Maar het is dan eigenlijk alleen maar grappig als dat meisje er dan achter komt dat ie een vriendin heeft. Gewoon een beetje plagen. Wij bedoelen er niks mee. Maarja What do you think??
05 jul 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van AngelRosee
AngelRosee, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende