Can't sleep.

Hopeloos weer dit. ik kan niet slapen. tenminste ik weet zeker dat ik zo niet kan slapen. Dan lig ik in me bed en dan heb ik het warm, of ik zie weer een spin. Net zoals die ene keer dat ik midden in de nacht aan het lezen was en dat er toen een langpoot spin over me kussen heen liep.
Nee maar ik moet slapen. anders lig ik morgen de hele dag op me nest en dan mis ik het mooie weer. (word het mooi weer trouwens)
Ik doe me raam wel open dan. Mijn ouders worden volgens mij ook gestoord dat ze me nog steeds horen typen. Ik wil gewoon weer lekker zorgeloos kunnen slapen. Waarom lukt het mij nou nooit? Ik slaap al ruim een jaar slecht. Allemaal sinds het uit ging met me ex.

Hij was mijn eerste vriendje en mijn eerste "jeweetwel" whaha. Maar hij heeft me dik gebruikt. ik bespaar jullie het wel. Ik heb nog zeker een lange tijd wat voor hem gevoeld. Maar hij bleef me valse hoop geven. Ik kon er onbewust niet goed van slapen. Plus dat ik vakantie had en ruim 3/4 dagen per week uitging. Ook niet goed voor je slaapritme. En ik had ontzettend veel stress want na de vakantie ging ik mijn laatste jaar in van mijn opleiding. En ik had letterlijk niks gedaan. Met veel vakken had ik niks afgetekend en ik had me er overal uitgelult en ik beloofde het van de vakantie echt te doen. NOT. kom je weer op school. Nog meer schoolwerk. En een nieuwe stage, met een stagebegeleidster from hell. Mijn zelfvertrouwen ging enorm omlaag. Nog slechter slapen + 4 dagen per week stage lopen van 7 tot 3. + Ontzettend veel stage opdrachten waarvan ik er geen een heb gemaakt. Na 10 weken klaar met stage (Halleluja). Iets beter slapen. Naar school. Zogenaamd schoolwerk maken. Laatste stage. weer 10 weken van 7 tot 4 stage lopen in een verzorgingstehuis. Leuke stagebegeleidster. Lots to do. Bam. Blijkt toch iets minder goed te gaan. Slechter slapen. Bam. Ik moet mijn examen overnieuw doen. Nog slechter slapen. Bam. Langer stage lopen in de meivakantie. Slecht slapen... examen afgerond met een dikke voldoende. Maar nu het schoolwerk. Een week heb ik er over gedaan, om AL HET ACHTERGESTELDE SCHOOLWERK VAN HET EERSTE EN TWEEDE JAAR af te maken. Geslaagd. iets beter slapen. Want werk daar heb ik helemaal nog niet naar gezocht. laat staan een solicitatiebrief. Nee dat komt allemaal wel. alles op z'n tijd. Slapen met het geweten dat je iets belangrijks moet doen gaat bij mij dus niet. Onderstussen ook een vriendje die helemaal niks doet in z'n leven waardoor mijn slaapritme nog weer word verstoord. En na dat incident met die spin durf ik bijna geen oog dicht te doen meer.

Maar he, het is mijn eigen schuld.
Ik zal mijn bed maar eens gaan opzoeken.
truste.
04 jul 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van AngelRosee
AngelRosee, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende