Mensen die graag over andere mensen praten.

Tja, die mensen komen we allemaal wel tegen denk ik.

Mij frustreert me het ontzettend erg. Ik trek het me gewoon teveel aan.
Bijv. afgelopen weekend. De nieuwe vriendin van mij ex werkt in een discotheek waar ik en mijn vrienden altijd uitgaan.
via via is mij ten hore gekomen dat ze me niet mag. ik heb nog nooit met dat mens gepraat. (Ik heb me alleen een keer voorgesteld aan haar toen ik nog met me ex had en zij een collega van hem was, ingewikkeld i know). Maargoed, ik heb ook wel eens een drankje bij haar moeten bestellen, en dan deed ze altijd heel aardig. Toch begrijp ik dan wel weer dat ze me niet mag, want ik ben natuurlijk "de ex van" in de dicotheek, heb je een grote zaal en een kleiner zaaltje met een barretje en stoelen, en daar het is meestal vrij rustig. Ik ging daar staan met mijn vrienden (zodat we zeg maar dat zaaltje voor onzelf hadden gefixed. Wie staat er achter de bar? Juist ja, "het vriendinnetje van". Ze keek me de hele tijd aan. eerst trok ik het me niet zo aan, maar op een gegeven moment voel je je bij elke beweging gewoon bekeken. met zo'n blik van: "omg, kijk hoe ze danst, of kijk wat ze aanheeft" we gingen even buiten roken, eenmaal weer binnen stonden we op een andere plek buiten haar gezichtsveld, ik vond dat wel best. Ik ben namelijk niet een persoon dat problemen gaat lopen maken, ik ga ze liever uit de weg. niet dat ik bang voor d'r ben hoor. absoluut niet, ik wil gewoon niet een reden geven om nog meer te gaan haten en andere mensen opstoken (ik weet niet of ze dat doet, maarja) Op een gegeven moment stelt mijn vriend voor weer terug te gaan. toen ik uitlegde dat ik absoluut geen zin heb om daar weer te gaan staan en waarom niet, zei hij dat ik het me niet moest aantrekken. Alsof dat zo lekker makkelijk gaat joh. ik ben terug gegaan en voelde me niet prettig gewoon, ik heb wel gewoon me eigen ding gedaan hoor. maar het deed me wel wat, ik bedoel ben ik zo interesant? haha.

Ook hoorde ik van een vriendin D. dat er een meisje die ik ken via vrienden en stappen, (C.) mij raar vond, want altijd als ik in de stad was, was ik bezopen. Hmm. ten eerste ben ik 1 of 2 keer in de maand in de stad, hooguit tot 3 uur half 4. En ja, ik ben een keer ontzettend ziek geweest van 1 shotje tequilla. sindsdien drink ik hooguit een wijntje, verder heb ik daar van geleerd, ik heb namelijk over staan geven op het toilet. (Gelukkig ken ik een paar mensen die daar werken, en die hebben gezien dat ik maar 1 shotje heb genomen, en namen het me niet kwalijk, en ik heb netjes IN het toilet gekost en NIET ernaast.) Nu beweerde C. dat ik ontzettend veel had gezopen, en buiten had lopen kotsen en dat ik eruit was gezet en blablabla. nou ik mocht dan wel dronken zijn, maar mijn geheugen deed het nog perfect. Dat was niet het geval, en ik snap haar niet dat ik nooit met haar praat en perse dat moet zeggen terwijl ze er niet eens bij was. Bemoei je toch lekker met je eigen leven.

Zulke dingen trek ik me gewoon aan. dan kan ik me niet meer gewoon gedragen als zulke mensen in mijn buurt zijn. Ik heb over het algemeen met niemand ruzie, en nog nooit gevochten en ik wil absoluut niemand kwaad maken. Daarom trek ik het me aan. Achja misschien moet ik het wel echt negeren.


erg vrolijk
30 jul 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van AngelRosee
AngelRosee, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende