Bloedbad !!!

Hi Kiyomi hier,

Je weet wel hoe jongens vaak zeuren over dat meisjes niet kunnen gamen? Niets persoonlijks hoor jongens, maar mijn vriendin verslaat (in bepaalde spellen) elke jongen! Zo speelde ze een spel, idk welke, was iets met schieten. En ze verloor geen een keer. En de jongens haar maar blijven uitdagen tot dat ze zelf een keer wonnen. No way, ze verloor niet. Maar toen gingen ze mariokart spelen... en toen verloor ze dik. En zo ontstond er een oorlog tussen de meisjes tegen de jongens, ze probeerde zowat alle spelletjes om te ontdekken wie beter waren. Uiteindelijk was het net een bloedbad en stond het gelijk. Teleurgesteld waren ze zeg. De gene die toekeken, onder andere ik, lagen in een deuk van het lachen door de gezichten die ze trokken.

Verder was het vandaag een ruste dag, lekker uitgeslapen, heerlijk ontbeten, boodschappen gedaan, van mijn nieuwe Iphone gehouden en daarna naar vrienden. Eigenlijk heb ik niet zoveel te vertellen over vandaag. Hmm... OJA! Mijn puist is van mijn neus weg! Ik ben weer puist vrij mensen, yayy. (Lees: Het begin).

Blunder van de dag: Tijdens mijn honden uitlaten regende het. Ik vind regen op sommige momenten, altijd behalve als ik fiets, niet erg. Maar met dit als gevolg wel. Toen ik bijna terug thuis was, en mijn honden doorweekt, dacht ik even leuk met de riem en mijn hond te spelen. Hij sprong met zijn volle gewicht en natte poten tegen mij aan en mijn hele shirt was doorweekt, Amen.

Tot morgen ! Doei ik hou van jullie. Gezellig even praten? Graag !

XOXO Kiyomi
31 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiyomi
Kiyomi, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende