Love is in the air.

Hi Kiyomi hier,

Vandaag was weer heerlijk warm weer, bijna 30 graden. Ik had vanochtend om 9 uur me examen van aardrijkskunde, hoop dat goed ging heb niet al te goed gevoel erbij. Er ging een telefoon af tijdens het examen, ik schrok me dood en viel bijna van me stoel !

Die middag lag ik met me vrienden op het strand. Lekker zwemmen, weer ijs natuurlijk haha en heerlijk zonnen.
En toen gebeurde het... de knapste jongen die ik ooit heb gezien liep langs. Ik kreeg er zelfs een spontane bui van, dus ik gooide de voetbal in zijn richting en ging hem halen. Wat ik toen deed was echt om te schamen. Ik bukte om de bal op te pakken maar mijn kont was precies naar hem toe gericht en ik stond best wel dichtbij. Hij gaf trouwens wel een complimentje toen; 'Nice ass'. Bleek het dus een amerikaan te zijn. Hij heet Joss, is 17 jaar oud, halflang blond haar, blauwe ogen, perfecte lengte, is net komen wonen in Nederland samen met 3 vrienden van hem en nog meer informatie kwam ik te weten. Toch een perfect iemand verliefd. Oja ! Ik heb zijn nummer, yayy. hahaha
Heb jij ongeveer hetzelfde mee gemaakt? Laat het me weten ! vrolijk

En nu wordt het buiten alweer wat kouder en ik verveel me. Nu moet ik mezelf vermaken met hier verhaaltjes lezen en op youtube nutteloze dingen bekijken, zoals een man die 1000x tegen een muur aan loopt, wtf... Gelukkig ga ik vanavond met een vriend naar de bioscoop. We gaan naar de film 'The Avengers 3D', volgens mij echt een leuke film. Lekker laat naar de bioscoop is altijd leuk, en het kan want ik ben morgen lekker VRIJ !

Blunder van de dag: Gebeurd niet vaak, helaas, maar ik heb vandaag niet echt een blunder meegemaakt op dat met me kont naar die jongen toe na dan. Morgen misschien wel weer.

Dit was het weer voor vandaag, morgen komt er weer een verhaaltje. Heb jij iets te vertellen omdat je iets dwars zit of wil je gewoon een praatje maken? Kan altijd gewoon vertellen. Fijne avond verder iedereen. Love u !

XOXO Kiyomi
23 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiyomi
Kiyomi, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende