het is een fantasie*

Hi Kiyomi hier,

poeh wat een drukke dag heb ik achter de rug en het is nog genees voorbij. Vanochtend 11 uur naar een vriendin geweest en even met haar bij gekletst. Toen 1 uur naar Joss! Toen ik bij hem was voelde ik me zo gelukkig, en als hij me vast houd ook zo warm. Het was vandaag weer wat koeler op sommige momenten, andere momenten waren weer veelte warm. Gelukkig is het nu weer minder warm, want de gedachten die ik heb over Joss... Oef ik ga meteen gloeien. Joss en zijn vrienden hebben mij geleerd hoe je moet racen op de xbox. Ik maakte ze helaas niet in, zij mij wel. Toen gingen we naar de stad omdat Joss nieuwe schoenen wou. Uiteindelijk hadden zijn vrienden nieuwe kleren en had hij mij nieuwe schoenen gegeven en had hij niets. Die vrienden zijn net mijn vriendinnen; Shopverslaafd. En ik maar denken dat alleen meiden zo konden doen als iets in de uitverkoop was. Haha het was wel heel grappig om te zien. Voordat ik weg wou gaan kwamen de jongens met een doos oude kleding naar beneden. De doos zat voor oude verkleedspullen. Naja je raad het al... ik bleef dus nog wat langer. We gingen allemaal verkleed over straat lopen, ik schaamde me dood. Ik was verkleed als een elfje, ofcourse. Gelukkig gingen we weer snel naar binnen. Toen heeft Joss mij naar huis gebracht. En ik hoopte dat hij me nu een kus zou geven op me mond, maar helaas weer op me voorhoofd. Het gaf wel een veilig gevoel maar ik heb ook zo me behoefte. Omg! Ik ga als een verwend rotkind klinken volgens mij, haha en dat bij mijn eerste keer verliefd zijn.

Ik ga vanavond naar de film met wat oude klasgenoten, we hebben elkaar al heel lang niet meer gezien. Hopelijk wordt het gezellig, we gaan naar de film The dictator. Ik heb tenminste er zin in.

De blunder van de dag: Vanavond tijdens het eten vertelde mijn moeder over haar bezoekje aan de huisarts. Ze ging er onder andere naar toe vanwege een zwart stipje bij haar buik, zij dacht dat het kanker was, dus ze laat het zien aan de huisarts en ze zegt; 'Dat is een mee-eter'. Me moeder greep naar het zwarte stipje een PLOEP, de troep werd meteen eruit gelanceerd. Gelukkig kon ze erom lachen, want toen ze het vertelde had ik net eten in me mond. Bah!

Iedereen fijne avond, alvast truste. Tot morgen !

XOXO Kiyomi
30 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiyomi
Kiyomi, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende