Wat een date !

Hi Kiyomi hier,

Sorry voor een laat bezoekje aan MD, maar ik heb een goede reden.
Vandaag was ik heerlijk vrij, geen school, niet leren en geen ouders of een broer die zeurt.
Eerst lekker uitgeslapen, toen even in de tuin gelegen. Ik moet echt wat bruiner worden, ben nu gewoon nog steeds een spook. Ik zou zo in een horrorfilm kunnen haha. Toen werd ik gebeld, door Joss (Lees gisteren). OMG! Ik heb dus toen een date met hem geregeld. Hij wou met me uit eten vandaag, dus ik zei ja. Of was het te vroeg om op je 1e date uit eten te gaan? Had ik moeten wachten en hem eerst beter leren kennen?
Ik bel natuurlijk meteen mijn vriendin op over wat ik aan moest doen. Na ongeveer 100 keer omkleden had ik eindelijk iets aan dat netjes, stoer maar toch ook super sexy was. Ik was zooó nerveus, dit was mijn eerste date (ben niet zo populair bij jongens).
Om 19:00 precies stond hij voor me deur om me op te halen. Ik zat 'heerlijk' achterop zijn fiets. Deed me denken aan dat ene liedje van Gers Pardoel met Bagagedrager.
Dus tja... dat is waarom ik zo laat ben want ik ben net terug.

Nu ben je natuurlijk nieuwschierig hoe het was (neem ik aan). Nou het was geweldig ! Hij was zo lief en hij gaf me een bos rode rozen. We hebben toen heerlijk samen een pizza gedeeld. We hebben het over allerlei dingen gepraat, over hoe hij op het idee kwam om naar Nederland te verhuizen en over zijn vrienden, over mijn leven en school. Toen bracht hij me weer netjes naar huis en gaf een zoen op me voorhoofd. Is dat normaal op een 1e date? Ik weet niet wat ik moet verwachten nu en ben er best nerveus over omdat ik hem best leuk vind. Naja afwachten maar, morgen examen economie en dan lekker naar de stad met hem.

Blunder van de dag: Ja vandaag heb ik een pure blunder a la Kiyomi gemaakt. Toen ik van de fiets van Joss afstapte, toen we terug waren bij mijn huis, bleef me blouse vastzitten aan zijn Bagagedrager en scheurde me hele blouse door midden. En toen was mijn achterkant van me bh zichtbaar, lekker dan. Je zou kunnen zeggen dat ik mijn bij me 1e date dus bijna helemaal bloot heb gegeven.

Nou ik ben heel moe en ik moet morgen weer vroeg op, ik spreek je morgen weer. Fijne nacht iedereen, I LOVE U!

XOXO Kiyomi
24 mei 2012 - bewerkt op 24 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiyomi
Kiyomi, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende