Buurman en Buurman

Hi Kiyomi hier,

Vandaag begon saai en lamlendig. Toen vanmiddag had ik me laatste examen, namelijk biologie, hij was echt makkelijk!
En toen kwam ik thuis en BAM! Daar stonden mijn buren en ouders met IJS! haha. Mijn buren zijn echt geweldige mensen. Het zijn niet de normale buren, mijn buren zijn homo. Ze doen me altijd denken aan Buurman en Buurman, het zijn geliefde en beste vrienden. Ze doen alles samen haha. En dan ken je hun lach nog niet, echt heel droog.
Maar terug naar de verrassing. Daar stonden ze dus met zijn 4e op een net rijtje met de 3 mannen bier in hun hand en mijn moeder met wijn, het zag er niet uit. Maar toen kwam het... ik kreeg van mijn buren een gitaar ! Ik kan geen gitaar spelen, ik ben toon doof en ik kan geen noten lezen maar ik zou het heel graag willen want ik vind zingen heel leuk. Dus de buren hebben belooft mij het te leren. Ze zijn echt goede muzikanten. En van me moeder kreeg ik een Iphone 4S. Op zo'n moment ben je echt blij met je ouders.

Nu even iets heel leuks vertellen en voor sommige iets minder. IK HEB VAKANTIEEEEE!
Mijn plannen; Ik ga 7 juni t/m 11 juni naar Barcelona verliefd. En ik ga nog een keer weekje op kamp en nog een weekje naar me vriendin in Limburg. En heel veel SHOPPEN! Haha maar dan moet ik eerst een baantje zien te vinden. Hmm.
Hebben jullie al plannen voor de vakantie ?
Morgen ga ik weer Joss zien ! Ik heb hem nu 2 dagen niet gezien en ik kan niet wachten tot ik hem weer zie.

Blunder van de dag: Mijn hond is nogal hebberig als het op eten aankomt. Dus ik had wat eten in me hand en ik doe me hand even omlaag en HAP weg was het. Daarna had ik weer wat eten in me hand, nu hield ik rekening met hem, maar hij was me weer te slim af. Hij sprong tegen mij aan en ik viel om in het gras. Meteen kleren onder het gras. Gelukkig vond ik het niet zo erg.

Dit was het weer voor vandaag, morgen vertel ik je weer alles over mijn liefdes leven tot nu toe en een nieuwe blunder waarschijnlijk. Tot morgen ! Love you all !

XOXO Kiyomi
29 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiyomi
Kiyomi, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende