Tijdmachines

Hi Kiyomi hier,

PFFFFF! Ik had vandaag me examen wiskunde en ik was zo nerveus dat ik het gevoel had dat ik elk moment een scheet/boer of iets anders vies kon laten of spastische aanval zou krijgen. Ik heb niets tegen spastische mensen, I love you guys.
Uiteindelijk was het makkelijker dan gedacht en ging het gewoon zoals elke wiskunde toets.
Ik was na het examen weer eens super hyper dus ik ging k3 luisteren. Geen haat aan k3 !!! Ik kom nu echt als een debiel over denk ik maar NOU EN.

Waar ik nou echt niet tegen kan is als je een super leuke serie kijkt en die komt tot een einde. Maar wat het erger maakt, dat het einde natuurlijk geweldig is en dat maakt het zoveel erger. Ik weet niet wie de serie 'Awkward' kent, maar ik vond seizoen 1 dus helemaal geweldig en dat einde... en toen het stopte...
Maar goed ik las nu dus dat seizoen 2 in Juni begint, ik was dus heel blij maar 3 seconden erna was ik verdrietig dat ik nog zolang moet wachten. Op zo'n moment wil ik een tijdmachine ! Heb je ook wel eens van die momenten dat je een tijdmachine wilt ? Laat het me weten vrolijk

Oke wat nog meer te vertellen? Hmm... ik heb vandaag gedoucht, gegaapt en de honden uitgelaten. Ik heb 2 bruine labradors 1; Sem, 11 jaar 2; Ibav (Ik Ben Altijd Vrolijk), 3 jaar. <-- Voor de geïnteresseerde.

Mijn blunder van de dag was dat ik tijdens het douche aan het zingen was zonder door te hebben dat het raam open stond en toen tijdens het hond uitlaten mijn buurman mij er op aan sprak. Dat was schamen zeg haha.


XOXO Kiyomi
21 mei 2012 - bewerkt op 21 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiyomi
Kiyomi, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende