Blond e.d.

Jaja, het moest er van komen. Een simpele uitleg van hoe een vertiefde familie in elkaar zit.

Nou ik zou maar beginnen met mijn ouders. Die kregen mij en vervolgens het perfecte zusje. Toen ging mijn moeder vreemd (dat vermoed ik tenminste) en zijn ze gescheiden waarbij mijn moeder gelijk weer bij die andere vent introk. Vrij kort daarna was ze zwanger en negen maanden later kreeg ze blond. Ik was inmiddels 10 en mijn zusje 7. Blond is het enige goede wat er uit die relatie is voortgekomen. Op het feit dat hij blond is na natuurlijk. En ik bedoel niet dom ofzo, hij is vreselijk irritant betweterig met zijn 10 jarige leeftijd, maar wij zijn trotse brunettes en ons enige pesterijtje tegen blond is dan ook dat hij wat dat betreft gewoon een handicap heeft.

Thank God is mijn moeder ook vrij snel weer van die man gescheiden want hij en ik hielden het meestal maar 2 uur vol in elkaars gezelsschap en dat is nogal lastig als je bij elkaar in huis woont. Tegenwoordig komt exstief nog dagelijks op de koffie aangezien hij 2 deuren verderop woont, maar dat kan ik gelukkig nog wel hebben. Het enige goede is van mijn moeders scheidingen (want het is toch meestal haar idee) is dat ze altijd wel goed contact houden en ik zie allebei mijn ouders net zoveel.

Sinds een jaar of vijf is mijn moeder dus werkelijk alleenstaand, en omdat ze een anorexialichaam heeft met de uitzondering van haar billen, trekt ze toch regelmatig weer nieuwe mannen aan. Volgens haar heeft ze nu al 2 jaar een relatie met dezelfde, maar ik ben ervan overtuigd dat het korter is. Gelukkig is hij wel cool en ik hoop ooit zijn architectenbureau te kunnen overnemen nahnah.

Zo nu door naar de andere kant. Zoals ik al eerder duidelijk heb gemaakt is mijn pa cool. Hij vond zijn eerste liefde terug. Zij was 13, hij 17 en dertig jaar later hebben ze elkaar weer teruggevonden. Dat is dan ook de enige reden waarom ik nog in echte liefde geloof. Alleen nu gaat ze door de menopauze en dat is echt hels. En ik mag nog niet eens zo zeuren omdat ik er alleen in het weekend ben, maar jezus!! Het is ongeloofelijk hoeveel dat mens voor elkaar krijgt door niets te zeggen of gewoon de juiste toonhoogte te gebruiken. We lopen echt allemaal op scherven om haar heen, maar ze zal nooit eventjes schreeuwend boos zijn, of duidelijk sjaggi. Als ik boos of sjaggi ben gaat het er in 15 min uit en zijn mensen eventjes bang voor mij (ik ben niet agressief ofzo), maar daarna is het ook gelijk over. Zij kan je vervolgens echt dagen negeren en als ze wil dat er iets gebeurt zegt ze het met zoooo'n gespeeld lief stemmetje dat ik gewoon niet uit kan staan!!! Achja, verder is ze wel aardig hoor. Ik vind het alleen jammer dat mijn pa echt veel minder cool is bij haar in de buurt. Completely pussywhipped!!

Verder met de kleine uitleg. Mijn stiefmoder heeft 2 kinderen uit een eerder huwelijk. Een fucked up zoon van 27 die geen baan kan houden en nog thuis woont. En een dochter van 26 die sinds kort het huis uit is om met haar vriend te gaan samenwonen. Dat is ook echt extreem snel gegaan. Echt BOEM Stuf heeft vriend, KLAP Stuf trekt bij hem in en KLETS ze kopen samen een huis en brengen sindsdien elke avond met zijn tweeen op de bank door. Dit allemaal binnen 5 maanden. Nog 9 en er komt WOESH Stuf heeft baby, maar dat is nog speculatie.

En als klap op de vuurpijl! Mijn opa en oma zijn ook gescheiden! Ja echt 5 jaar geleden. Mijn 80 jarige opa geniet nu van zijn alleenstaande leven. En hij is ook cool (wel de vader van mijn moeder trouwens, maar mijn moeder lijkt op mijn oma anywayz). Maar ik zal zeggen waarom mijn opa cool is. Hij heeft een supermooi appartement laten inrichten door een binnenhuisarchitect en wat computers en Hifi heeft hij echt het nieuwste van het nieuwste. Dat allemaal met de redenatie dat als hij de pijp uitgaat dat iedereen het dan tenminste wil hebben. cool!

edit: Ik was even vergeten te vertellen dat bij mijn moeders 2e huwelijk ze ook nog even vergeten was te vertellen dat ze getrouwd was. Ik kwam er 2 weken later achter doordat ik ringen zag.
06 jan 2008 - bewerkt op 07 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Elowenn
Elowenn, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende