Dagje Vrij

Goedemorgen,

Zo ik heb gister lekker een dagje vrij gehad Zodat ik kon klusse in mijn vriends huis. Ik ben alleen niet opgeshoten voor mijn gevoel. Maar ach vanavond zijn we met ze 6ze dus dat schiet wel op vanavond. We hebben gister ook een nieuwe douch kop gekocht dat was wel leuk echt een hele grote.

We hebben gister ook voor het eerst een hele maaltijd in het huis gegeten. heel romanties met kaarslicht etc. was wel gezellig. Maar ik wilde weer op tijd thuis zijn want vandaag moest ik weer werken. Dus ook weer vroeg me bed uit.

Gister heb ik ook nog vette bonje gehad met mijn vriendje. Ik had het kozijn geschildert. En ik kan dat best wel goed volgens mijn vader en moeder. want bij mij thuis doe ik dat ook altijd. Verder had ik het huis opgeruimd. Komt me vriend thuis loopt hij met zijn vieze potten over mijn net gedweilde vloer , maar oke dweil wel weer opnieuw. Toen ging me kozijn lopen afkraken. Echt ik werd zo boos. Hij ziet niet dat het opgeruimd loopt alleen maar af te kraken of vies te maken. Dus ik heb zo me spullen neer gelegt en ben op mijn kont gaan zitten. Ik dacht echt zoek het uit. In de week dat we bezig zijn. heb ik alleen maar lopen opruimen de badkamer opgeknapt en geschuurd en de kozijnen geverft. Hij hij heetft geen moer gedaan. Echt ik was zo boos. We hebben het gelukkig wel uitgepraat en weer goed gemaakterg vrolijk. Hij zal niet zo veel kritiek meer geven en meer doen. En ik moet beter tegen kritiek kunnen. Dus ja het was me een dagje weer wel.

Ach vanavond gaat het wel op schieten want zoals ik al zij zijn we met ze 6ze.
Ik ben benieuwd hoe ver we kunnen komen vrolijk

kussies
02 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bibpje
bibpje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende