Ruzie Help


Ik kan echt niet tegen ruzie, voel me dan gelijk ziek,zwak en misselijk. kan niet slapen want dan spookt het de hele tijd door mijn hoofd. Ik snap ook niet waarom mensen ruzie moeten maken want dat is toch niet leuk. je moet iedereen in zijn waarde laten.

Maar ja ook al kan ik er niet tegen ik heb ook wel eens ruzie. Nu net met me vriend. Wij hebben alleen ruzie over de telefoon. Als we bij elkaar zijn meestal niet. Oke gister wel.
Nu we in dat huisje bezig zijn heeft hij weinig tijd voor mij, slaapt hij weinig, en heeft hij het heel erg druk. Door deze 3 punten wordt hij sagie en wie heeft het dan gedaan ...Moi...

Gister hadden we ruzie. Het ging over het volgende: We hebben 3 banken voor in de huis kamer.
Mijn mening daarover is dat het te vol wordt. Maar dat is volgens hem niet waar. Dus gister gingen wij kijken. En ja hoor het was te vol. Dat wil hij niet op dat moment toegeven. Nee in plaats van dat hij het toe geeft zeg hij.'' de bank kan wel want dan kan de visite zitten'' Of je een bank gaat neer zetten voor je visite.Of je visite er elke dag is. dan zijn er 5 zitplaasten in plaats van 8 wat maakt dat uit we hebben ook keukenstoelen. En dat vind ik dan niet terecht want hij wil nooit toegeven dat ik gelijk heb.

Toestraks hadden we ruzie over de telefoon. Het ging over schilderen. En hij zij dat de deur geverft moest worden dus ik zij ''niet nu want er komt eind van de week een plaat voor dat kattenluik en dan kan je het nog een keer doen dat is zonde.'' dat was niet zonde blabla bla. Nou ik heb gezegt nu bel maar wanneer je weer vrolijk bent en minder gestressd. En ben je nog steeds gestressd dan ga ik vanavond niet naar het nieuwe huis want als ik dan wat zeg dan hebben we ruzie.

mensen is dit zo raar wat ik zeg????? Of wat ik denk. Want als dat wel zo is zeg het me dan
31 jul 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bibpje
bibpje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende