zooitje ongereld


Hey luitjes,


Nou gister hebben we de sleutel gehad van ons huis. wat een gedoe zeg bij dat Ymere.Ik zal het van het begin af aan vertellen.

Sochtends was ik vet vroeg wakker van de zenuwen. Iedereen bij me vriend thuis moest lachen. Nou we hadden om 10 uur afgesproken voor controle van het huis. Ik en me vriend+ oude bewoners waren netjes optijd. Die man van Ymere die was 3 kwartier te laat. Nou we waren met ze 4 vet pissig. Toen hij der eindelijk was hat hij haast, dus de helft heeft hij niet gezien. Binnen 5 min was hij weer weg. dat mag niet.

Om 3 uur hadden we een afspraak om contract te tekenen. Moesten we de eerste maand aan betalen. Verder geen probleem. maar ze hadden dat niet verteld. dus wij naar de bank. Deed de pinpas van mijn vriend het weer voor de 4 keer niet. Dus vet boos. want we moesten het toch betalen. toen gingenw e het op een andere manier doen. Mochten we op deze manier maar 500 euro opnemen. Indien onze huur 550 euro is. Dus je kan wel beseffen wij weer vet boos. na een uur hebben we het eindelijk kunnen storten op die rekening van dat bedrijf.

Komen we weer daar voor dat huurcontract te tekenen. Kunnen ze de papieren niet vinden. Nou ik kon ze schieten. Toen ze de papieren hadden gevonden konden ze de sleutels niet vinden. gelukkig hadden we die al dus konden we weer verder. hierna konden ze de papieren niet vinden die die meneer had moeten invullen. Echt ik ben zo boos daar geworden, maar doordat ik boos ben geworden krijgen we nu wel een nieuwe controle en de binnen deuren worden vervangen. hehehe wat een dag

gelukkig maakt de schoonmaakster van onze oma ons huis schoon want die doet dat al 50 jaar. dus dat is vanmiddag lekker schoon. Iedereen wou gister avond komen kijken. dat was wel leuk. En het zusje van me vriend wou gaan schoonmaken dus die hadden we een stofzuiger gegeven en die heeft het hele huis gestofzuigt en uiteindelijk gedweild want het waren vieze mensen die daar woonden. dus we konden lekker met blote voeten lopen. Gister was ook nog de koelkast gebracht en hebben we spullen gekocht zoals handoeken washandjes lampen etc.

Ik was vet blij toen ik weer thuis in me bed lag. want ik was heel erg moe.
doegies.




28 jul 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bibpje
bibpje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende