samenwonen

HoiHoi

Zo wat was gister een super leuke dag. Me vriend en ik hebben te horen gekregen dat ons nieuwe huis ook op financiele basis rond is. En we krijgen de sleutel donderdag. Me baas heeft me donderdag vrij gegeven voor de overdracht. Het is echt vet spannend. De zenuwen gieren door me lijf.

We hebben gister ook weer gekeken naar het huis. We nemen de keuken hellemaal over we hebben alleen nog een koelkast nodig. We krijgen zelfs de vaatwasmachine vet he. Der licht parket op de vloer. echt heel erg mooi

Wat moeten we nog allemaal doen:
vrolijkverfen alle kamers
knipoogschoonmaken
erg vrolijkbadkamer opknappen
huilenverhuizen
sneakyNieuwe spullen kopen

Onze ouders hebben het er wel erg moeilijk mee. Zeker de meine. De zeine ook wel maar me vriend is 22 dus dat mag wel uit huis gaan. Ik heb het meest moeilijk mee dat ik mijn broertje en onze hond max moet achter laten. Want mij ma drink nog al veel alchol dus nu wordt hij het pis paaltje.

vanavond ga ik lekker bij mijn vriendje slapen heerlijk. En morgen lekker shoppen en om drie uur de sleutel en dan wordt het klusse geblazen. Ik moet het hele weekend werkennahnah dus me vriend en zijn vrienden en ze ma mogen aan de bak hahahaha. der moet toch iemand werken.

Ik zal snel weer verder vertellen wat er allemaal gaat gebeuren. En ook de emotionele kant er aan verwegen wat ik al eerder vertelde me ma enzo. Dus ben je benieuwd blijf me dan volgen...

groetjes bibi
26 jul 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bibpje
bibpje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende