Spierpijn


Zo het weekend is weer achter de rug en ik mag weer werken. Of ik niks beters te doen heb na een heel weekend werken. Maar ja.

Wat ik gedaan heb het weekend?
Nou vrijdag avond ben ik begonnen met de badkamer te verfen. me vriend had alleen maar die rollers gehaalt. en ik zat hellemaal onder de verf spetters. ik had de blauwe pokken hihihihi. Zaterdag moest ik werken bij me zaterdag baantje. Savonds heb ik mijn badkamer vrij wel afgemaakt. Dat gaf wel een bevredigend gevoel. Ik was echt trots op me zelf dat ik dat gedaan had. De eerste kamer is gewoon af en ik heb het gedaan. jeheee. vrienden van ons kwamen ook nog langs dus werd weer laat. Zondag zijn we om 8.30 opgestaan en naar het huis gegaan. Me pa die stond daar al te wachten want hij ging plafon schilderen en dat doet hij liever vroeg als het nog niet zo warm weer is. Ik en me vriend hebben onze slaap kamer toen sticker vrij gemaakt. want er zaten van die sterretjes op het plafon. Om 12 uur moest ik weer werken het was namelijk in almere koopzondag. De ouders van me vriend kwamen toen helpen met het huis. Ik had zondag vet last van mijn voeten van het lopen. Savonds hebben me vriend en ik de banken neer gezet om te kijken hoe het stond en het stond echt heel mooi.
Toen ik thuis kwam was bek af, moe, slaaperig ben ik vrijwel meteen naar bed gegaan. En ben met kleren aan in slaap gevallen want was zo moe. En nu vanmorgen heb ik vet last van SPIERPIJN in mijn kuiten.Wat doet dat pijn zeg elke stap die ik zet voelt naar aan. Ben nog steeds moe. En enige leuke aan vandaag is dat me baas zij dat ik morgen vrij ben want dan kan ik aan mijn huis klusse. Dus met de gedachte aan morgen kom ik de dag half slaapend en met veel spierpijn door. En vanavond wordt het were scheuren van de in de grondverf zittende kozijnen bah!

doegies
31 jul 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bibpje
bibpje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende