de beruchte avond

Het is woensdagavond, eindelijk is het schoolfeest! We zitten met zijn allen bij Sanne, een meisje van school thuis. Ze had nog bier over van haar verjaardag afgelopen zaterdag. Om kwart voor 9 gaan we weg, omdat we er uiterlijk om half 10 moeten zijn. Ik heb mijn bruine hemdje aan met groene sterretjes en mijn haar is gestijld.
Op de fiets hebben Sanne en ik onwijze lol met die fles el picu die we samen delen. Sasja krijgt niks meer, anders gaat ze weer zoals altijd bijna flauwvallen. In een mum van tijd zijn we in Haarlem, het gaat altijd zo snel als je samen bent. We zetten alle fietsen bij elkaar op de grote markt en lopen naar de club toe. Er staat een dikke rij, en zonder dat het tot me doordringt heb ik een hele conversatie met een vijfdeklasser die ik nog nooit in mijn leven gezien heb. Over 2 uur en 3 kwartier is Sasja 18! Ze vertelt het dan ook aan iedereen, met de informatie erbij dat ze drie biertjes in een kwartier heeft opgedronken.
We zijn eindelijk binnen, en Dominique komt meteen op me af stormen. 'Thijs is er al, hij is boven!'

Van de avond weet ik verder niet veel meer, alleen de 'hoogtepunten':

-Dominique en ik lopen naar Bas, de jongen waar Do 'verliefd' op is. Hij staat op een verhoging. Thijs staat erbij, maar dat heb ik eigenlijk geneens door. Dominique klimt ook op de verhoging, en trekt mij er ook bij. Ik realiseer me niet dat er een gleuf in die verhoging zit, en stap natuurlijk precies daarin. Yes. Nu lig ik dus tegen Thijs aan, op de grond, en door het hoge alcoholprecentage in mijn bloed kom ik maar niet overeind. Tactische Dominique helpt me omhoog. Had Thijs ook wel mogen doen hoor Do! Maar goed. Ik heb me dus weer lekker voor lul weten te zetten!

Wordt vervolgd
02 feb 2007 - bewerkt op 02 feb 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Girl
Girl, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende