WC meeting

Nog 5 minuten, dan moet ik in de gymzaal zijn om het aardrijkskundetentamen te maken. Zo goed heb ik nog nooit geleerd voor aardrijkskunde, misschien wordt het wel een 7 of een 8! Ik loop in de gang richting de gymzaal, maar als ik daar aankom zie ik helemaal niemand. Shit. Het was toch om kwart voor 12? Ik besluit nog even mijn haar te checken op de wc's die in de buurt zijn.

Vannacht droomde ik weer over verliefdThijsverliefd, ik zat in een auto achterin bij hem op schoot, en ik zei 'oeh Thijs wat zit je lekker!' Toen wilde ik hem zoenen, maar het was alleen een klein kusje op zijn mond, verder wou hij nog niet gaan ofzo. Grappig, bij een kusje op zijn mond schrik ik dus niet wakker uit mijn dromen, terwijl wanneer ik droom dat het een intieme zoen gaat worden, ik altijd wakker word van een wekke o.i.d.

Ik doe de deur open en zie een jongen de jongens wc's uitkomen, met een lach op zijn gezicht. Hij doet zijn gulp dicht, en ik moet hem ontwijken om een botsing te voorkomen. Wacht eens.. dat is verliefdThijsverliefd! Kun je nagaan waar ik zat met mijn gedachten, normaal zie ik op 50m. afstand dat hij het is! Ik besluit meteen iets te zeggen, dit soort kansen mag ik dus echt niet meer laten lopen. 'Hee, weet jij misschien of we in de aula of in de gymzaal les hebben?' 'Euhh... in de aula volgens mij' Ik zeg 'KUT!' en vraag me hevig af wat ik ook alweer ging doen op de wc, anders blijf ik daar maar stilstaan. Ik loop naar de spiegels en ga daarna meteen weer naar de gang. Pff stom achteraf, ik had makkelijk een gesprek aan kunnen knopen..
23 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Girl
Girl, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende