Don't disappoint me

Eindelijk heb ik je aandacht te pakken. Net wanneer het telaat is. Waarom is het altijd te laat met jou ? Ik ben het zat. Ik ben je kwijt. En weet je wat ? Ik ben er zelfs blij mee. Je kunt dingen zelf niet oplossen. Daar heb je je vrienden voor nodig. Altijd. Ze zijn je boodschappers. Ik ben niet langer je boodchapper. Ik wil niet meer van jou zijn en ik heb me daarom ook los van je gemaakt. Ik was het allemaal zat. De smoezen en al het gepraat. Je liet me altijd zitten. Zelfs op de feestjes van mijn familie. Ik was het echt zat.

En daar sta je nu dan. Met je bek vol tanden. Niet wetende wat je moet zeggen. Want eindelijk heeft een meisje nou echt gezegd wat ze van je vond. Recht in je gezicht. Iets dat harder aankwam dan een klap recht in je gezicht. En weet je wat ? Ik vond het nog lekker om te doen ook. Zoek maar een andere reldel om de baas over te spelen. Ik ben het niet meer, ik ben je hondje ook niet meer. En daar ben ik harstikke blij om.

Ik heb me los van je gemaakt en dat voelt goed. Ik begin een nieuw hoofdstuk en die is voor mezelf. Ik hoef niet meer te denken aan een ander maar alleen aan mezelf. Ik kan weer dingen doen, net als eerst en jij bent er deze keer niet om me tegen te houden. Dat voelt nu zo goed.

Bedankt voor al die jaren dat je bij me bleef. Ik ben ook niet altijd de liefste, maar jij mijn jongen, jij hebt toch echt de kroon gespant.
01 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JunkieXXL
JunkieXXL, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende