Donderdag 18 maart

Het idee wat ik altijd bij een dagboek had wanneer ik een jaar of 10 was, was dat ik aan iemand moest schrijven. Net als Anne Frank, die haar dagboek Kitty genoemd heeft. Later kwam ik tot de conclusie dat ik er net zo goed 'Lieve Jildou' boven kon zetten, ik was namelijk de enige die mijn dagboek leest. Nu is dat niet meer zo, jullie lezen mijn dagboek. Het is een verhaal voor jullie en een herinnering voor mij...

Anywayz...

De kriebels beginnen nu echt te komen, het eindexamen komt enorm snel dichterbij nu. Aan de ene kant kijk ik er enorm naar uit, het is immers het eind van de middelbare school (eindelijk). Aan de andere kant vind ik het jammer dat ik een nieuw begin ga maken, ik ga de mensen hier zeker missen!

En van dat gevoel raak ik steeds meer bewust. Ik voel een soort tinkeling in mn handen terwijl ik dit typ.

Vandaag heb ik mijn laatste boekverslag ingeleverd, voor Engels. Een verslag van Jane Eyre. Het boek is nog niet helemaal uit (nog 100 pagina's te gaan!). Het boek is wel enorm mooi. Om door deel één heen te komen was even doorzetten maar nu is het super mooi! Het is op een ouderwetse manier geschreven maar dat maakt het extra mooi!

Sommige uren op school zijn echt compleet nutteloos, bijvoorbeeld geschiedenis. Ik ben het laatste uur maar niet gegaan, dat is echt zo zinloos, je zit er maar wat in een lokaal niks te doen. Dan ga ik liever met vriendinnen thee drinken.
18 mrt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jildou
Jildou, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende