Een-vandaag-iets-mindere-mij

Ik begin weer chagrijnig te worden. Dat haat ik, want dan begin ik kortaf te doen. En daardoor krijgt mijn moeder het idee dat ik me van haar afzet. En dat ik haar minacht. Dat is absoluut niet waar!!

Ik heb echt enorm veel respect voor haar en ik hou ook veel van haar en ik minacht haar absoluut niet. Maar het doet me wel zeer dat ze zo over me denkt. Ik ben inderdaad vaak chagrijnig en ik weet niet waardoor het komt, maar op dat moment zit ik denk ik niet zo lekker in mijn vel maar dan wil ik gewoon dat iedereen me met rust laat. Ik heb niet voor niets mn status op msn op afwezig! En ook wanneer ze tegen me begint te praten en ik zeg 'Mam, laat mij maar even.' Dan is het ook niet goed want dan ben ik niet open genoeg en dan deel ik niet alles met haar.

Laatst zei ze in een ruzie:' Anders moet je maar hulp zoeken.' Maar waarvoor moet ik hulp zoeken vraag ik me dan af. Alleen omdat ik af en toe niet echt lekker in mn vel zit? Daar heeft iedereen wel eens last van, toch? En ik zou ook niet weten waarom het af en toe want minder super gaat. Maar zo weet ik wel wanneer het goed en slecht met me gaat, dat scheelt *zucht*
24 mrt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jildou
Jildou, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende