Klaagbrief! => Geen zin!!

Maandag begint de 'nieuwe' tentamenweek. Bah, enorm veel leren, vooral voor economie. Daar heb ik dus echt geen zin in! Tegen die toets zie ik wel enorm op. Morgen blijf ik mooi de eerste 5 uur thuis. Dat zijn echt van die nutteloze uren waarin je echt niks doet. Dan kan ik beter thuis blijven om te gaan leren. Nouja dat is de bedoeling. Donderdag en vrijdag ben ik sowieso vrij, geen idee waarom, het zijn een beetje vage redenen maar dat maakt niet uit. Ik kan die tijd wel gebruiken.

Dit is echt zo'n moment waarop ik eigenlijk zou moeten gaan leren maar dat wil gewoon niet. Ik kan me er even niet toe zetten en dat is enorm jammer want dat leren is gewoon nodig!

En ik begin me nu enorm te vervelen want www.mailfriends.com ligt eruit en daar zou ik nu wel ff op willen kijken. Even zien hoe het gaat met die lui daar. Maar helaas, dat gaat nu niet.

Iets waar ik op dit moment ook geen zin in heb is om straks naar korfbal te gaan. Ik ben verkouden en heb daarom weinig zin om al snuffend buiten wat rondjes te gaan rennen. Maar ik moet straks maar ff doorzetten, als je eenmaal bezig bent is het allemaal wel goed.
23 mrt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jildou
Jildou, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende