ranzig verhaal hier!!

Ok ik had net echt een ranzig gesprek niet te geloven.

ik noem die gast ff A
en mezelf J


A: Mag ik is van je proeven..

J: euw nee ik dacht het niet

A: Ik zou je kontje namelijk eens graag een bef beurtje geven..zie je wel zitten he..

J: Kun je geen Nederlands ofzo? Anders had je de betekenis van NEE> wel begrepen! Maar om het nog ff duidelijk te maken: ROT OP!!

A: Ik hou wel van een meid die tegenstrubbelt..ik heb ze graag wild..ik
tem je wel als je m'n dikke lul in je nauwe kontgaatje voelt binnendringen


J: Oh my god wat ben jij triest, kunnen ze je niet opsluiten ofzo!! ROT OP!

A: Je weet evengoed als mij dat je het lekker vindt vuile hoer..

J: 1) Je kent me niet
2) Ik ben geen hoer
3) Rot op
4) Rot nog verder op!

A: Zo heb ik je graag sletje..give me more..wordt je hier niet geil van? Je ex is er ook ondertussen bijgekomen..

Ik praatte nog met iemand anders en die stuurde hem ff een PM bericht dat hij mij met rust moest laten.

J: Hé freak heb je je pilletjes niet gehad ofzo En als je hier ook nog geil van wordt is mijn beeld van jou helemaal compleet. haha zielepiet!! Je bent echt zo sneu FREAK

A:je geniet hiervan slet..je weet hetzelf nog niet. Wat een loser van een vriendje heb jij? Geef me z'n nummer, dan bel ik naar debielenstichting goed? Hij heeft een klein lulletje he..

J: Mijn mening over jou is een beetje veranderd. Ik denk dat je een 13 jarig jochie bent dat nog ff stiekem om half 10 wat op het internet gaat rotzooien. Stoer man!! Ff mensen lastig vallen. 'Check man, hoe vet ik wel ben!' denk je dan. Maar helaas je bent gewoon zielig, waarom zou ik in hemelsnaam het nummer van mn vriend geven. Je praat nu toch al met hem. 'Ik neuk jou wel, laat mij en je vriendin nou met rust. We zijn lekker bezig. Doei!' Sorry maar wat is dat nu voor tekst. Mag je die onzin wel van je mama uitkramen? Ik denk het niet. Dus nu braaf je tandjes poetsen en op bed en andere mensen met rust laten!

A: Mag ik dan in je bek komen?

J: NEE

A: okay, eff kappen met dit klote gedoe..hoe zijn we hier in hemelsnaam beland..kijk, sorry voor dat gedoe hier. Ik wou gewoon ff relax met je praten maar je deed zo vijandig..
Vergeten we het hier gewoon..


J: Je moet mij niet zielig gaan aankijken dat ik vijandig ga doen. 'Mag ik je eens proeven' is niet echt een geschikte openingszin. Ik reageerde met zoiets als 'Nee, ik dacht het niet.' Dat noem ik niet vijandig! Hoe had je dan verwacht dat ik zou reageren? 'Kom maar hier dan kun je me lekker likken', nou niet echt dus. En jouw reactie op mijn antwoord is:'Ik zou je kontje namelijk eens graag een bef beurtje geven..zie je wel zitten he..' Geen wonder dat ik vijandig ga doen. Wat verwacht je anders? Dat ik braaf meega doen? Niet dus. Dus prima dat het nu allemaal klaar is en dat we het verder met rust laten maar ik geloof niet echt dat je opzoek was naar
alleen een 'relax gesprek'. Dat hoeft ook niet maar kom dan aub niet hier
mailfriends verpesten ga dan naar een een of andere sexchat of iets dergelijks waar je wel een 'relax gesprek' kunt hebben!

A: Zooooooooo..jij bent echt een saaie kut he..

J: Laat me aub ff met rust zeg! Ik dacht dat je er mee op zou houden maar helaas

A: domme kut, heb je toch mooi zitten ofni..wuile ordinaire kut slet. Waar ik vandaan kom wordt jij verkracht op straat. Den bosh 4ever..

J: ok nu heb ik er genoeg van, je staat op mn ignore list
25 mrt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jildou
Jildou, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende