eerste date

Dit word een lang verhaal, maar ik ga jullie er toch mee lastigvallen vrolijk

Zaterdag fietste ik langs een restaurant waar ik mijn beste vriendin zag zitten. Ik zou eigenlijk naar een feestje gaan maar zij kwam al naar buiten gerend met de mededeling dat ik naar binnen MOEST komen om een drankje te drinken. Het promilage lag al duidelijk vrij hoog bij haar.
Ik naar binnen, Rosé'tje besteld, komt de barman me mijn drankje brengen. Vlinders. Dat had ik echt zo vreselijk lang niet meer gevoeld!
Ik kon nieteens dankjewel uitbrengen. Kim, mijn vriendinnetje, zag dat natuurlijk en zei meteen 'mooie jongen he?' Wow. Wow. Wow.
Toen iedereen zijn drankje op had gingen we weg. Toen ik buiten stond wist ik dat ik het niet over mijn hart zou kunnen verkrijgen om hem nooit meer te zien.
Kim, alweer, zag dat en liep naar binnen en kwam terug naar buiten met zijn nummer. 'Alstu!' Ga hem maar smsen.
Die avond heb ik ongeveer 10 smsjes getypt en weer verwijderd. Ik wist ECHT niet wat ik nou moest sturen. Uiteindelijk werd het 'Hallo leuke jongen van de Pizzeria vrolijk'. 2 seconden na het versturen kon ik mezelf wel voor de kop slaan. LEKKER OBVIOUSSS!
Maaaar ik kreeg een reactie. En ik heb gister een date gehad. Beide superzenuwachtig. Uiteindelijk hebben we van 2u 's middags tot 4u 's avonds door de stad gelopen, drankjes gedronken etc. Aan het eind van de avond waren we allebei redelijk van de wereld en hebben een uur lang buiten staan zoenen. Echt, die vlinders, ik had het niet meer.
Maargoed, wat een leuke eigenschap is is dat ik een enorme flapuit ben. Vooral als ik wat op heb. Dus ik heb me weer geweldig voor lul gezet door hem van de vlinders te vertellen en gezegd dat ik echt verliefd was. Hij moest lachen en vertelde dat hij die vlinders al had vanaf het moment dat hij me zag, maar te verlegen was om mijn nummer te vragen.
Vanochtend kon ik mezelf alweer wel voor mijn kop slaan. GOD NEEEEEE WAT HEB IK GEZEGD.
Maar ik werd gebeld, of ik zin had om even een terrasje te pakken. 'JA!'
Dus we hebben vanmiddag weer een uur zitten kletsen en drankje gedaan (non alcoholisch dit keer). En weer gezoend toen ik wegging.
Toen ik net een kwartier weg was kreeg ik weer een smsje. 'Ik mis je nu al schoonheid'. Nou, mij kennende heb ik een heeeeeekel aan dat soort kleffe rot smsjes. Maar nu had ik een glimlach die voorlopig nog niet van mijn gezicht gaat verdwijnen.
Ik zie hem vanavond weer..
Gawd, I am so happy right now..
verliefd
10 apr 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van hoikbenleo
hoikbenleo, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende