Fresh start, new beginning.

De pijn die jij mij bezorgt is anders dan alle pijn die ik ooit heb ervaren. Het is geen pijn die me de hele dag lusteloos maakt of me weerhoudt van m'n normaal functioneren. De pijnlijke steken in mijn hart komen pas tevoorschijn wanneer ik 's avonds alleen mijn bed inkruip en kan nadenken over mezelf.
Waar is de tijd dat we samen zoveel plezier beleefden? Dat ik bij jou kwam aankloppen, we een filmpje keken en samen in slaap vielen in jouw bed? Dat we samen kookten, studeerden, praatten en lachten? Waar is de tijd dat we veel te lang knuffelden en verliefd werden op elkaar, zonder dat iemand van ons het durfde toegeven?

Jou vergeten was enkele weken geleden mijn doel. Het duurde weer veel te lang voor ik die stap kon zetten, maar het was me eindelijk gelukt. Ik had er nog met niemand over gepraat, tot mijn beste vriend mij zijn onvoorwaardelijke steun aanbood. Hij luisterde, pepte mij op en gaf hem mij al z'n vriendschap. Ik heb jou dan een afscheid-sms verstuurd en heb al je berichten verwijderd. Het begon me te lukken, ik kon je achter me zetten, met een mooie toekomst voor ogen.
Tot je een week later weer contact met me opnam, me hoop gaf en die de volgende dag weer wegnam bij het onthullen van je twijfels.

Ik moet weer helemaal opnieuw beginnen met het proces om jou uit mijn gedachten te bannen. Ooit zal het me lukken om gelukkig te zijn zonder jou, ooit zal ik voor je staan zonder er ook maar iets bij te voelen.

Ik ben begonnen aan een lange reis en ooit zal me dit lukken, maar gewoon nu nog niet...
03 jan 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Alcina
Alcina, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende