Tough january

Ik hoop dat deze zware periode snel achter de rug is.
Het is van alles in een keer dat op me afkomt; examens en jij natuurlijk..
Ondertussen is het al meer dan een week geleden dat ik je het laatst heb gesproken en tot nu toe had ik er weinig last van. Ik had mezelf beloofd geen traan meer aan je te verspillen en dat was me gelukt.
Gisteren had ik echter mijn allereerste examen aan de unief, dat helemaal niet goed ging, en ik voelde mij opeens weer slecht over jou. Vandaag was echt m'n dagje niet. Ik kan dat slecht examen maar niet uit m'n hoofd zetten en ik weet helemaal niet of ik zal slagen voor m'n andere vakken. Daarbij komt nog eens dat ik jou zo verschrikkelijk hard mis...
De voorbije 2 nachten heb ik over jou gedroomd, overal duik je weer op. Ik wil bij je zijn, ik wil dat je me steunt in deze moeilijke periode en dat je van me houdt.
Midden februari zie ik je weer, dan doen we samen iets leuks en zullen we praten. Dan zal ik weten wat je van me wilt, wat je eventueel voor me voelt.
Maar ik moet me concentreren op mijn examens, want dat is nu het allerbelangrijkste. Ik wil niets anders dan slagen voor deze studies, want ik zou niet weten wat te doen moest me dit niet lukken..

Nog 3 weken, en dan komt de verademing... Hmmm verliefd
09 jan 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Alcina
Alcina, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende