helium overdosis!

Beste aankoop van december: een abonnement op de pathebioscoop!

18 euro in de maand en gewoon onbeperkt binnenlopen. Zodra ik mezelf over de schaamte had gezet om alleen de bios in te gaan, heeft dat me vele voordezoveelstekeeropnieuwkijken dvdavonden bespaard. Mijn dvdcollectie, hoewel uitgebreid, is helemaal stukgedraaid en de internetverbinding is zooo rot in mijn studentenhuis dat ik al moeite heb met youtubefilmpjes bekijken, laat staan iets downloaden.

Vandaag mijn tijd weer even verdreven door naar Enchanted te gaan. Tijdens de voorreclames rustig een plaatsje gevonden achterin. Tja ik hoef het er niet in te wrijven dat ik toch alleen daar zat. Gelukkig was ik niet de enige. Jammergenoeg was hij, behalve dat hij mijn lotgenoot was, verder totaal niet interessant.
Leuke film, echt disney natuurlijk, maar daar hou ik wel van. Mij zie je nog niet bij saw binnenlopen, daar kan ik echt helemaal niet tegen.

Anywayz, over het algemeen wel een leuke film, maar MAN! Echt iemand heeft het heliumventieltje iets te lang open laten staan. Dat heeft echt permanente schade aangericht. Dat mens kan echt niet normaal praten! Ik zat net over het feit heen te komen dat ze echt een HUGE jurk aanhad, voordat ik me realiseerde dat ze echt al een kwartier zo aan het praten was! Aangezien de film al zijn hilarische momenten had, kon ik het na die realisatie echt niet meer houden. Ik heb serieus nu buikpijn van het lachen dat ik zo'n beetje de rest van de film heb gedaan! Mister lonely, die nog steeds niet interessant was, ging hier wel helemaal in mee en ik was dus blij dat ik niet de enige was die mezelf voor paal zette. Aan het einde van de film ook zo snel mogelijk de zaal uitgeglipt.

En toen stonden ze daar met GOODIEBAGS!!!!!!!! Ze zullen ze wel over gehad hebben want meestal krijg je die alleen bij de ladiesnight. (23 januari weer, aanraderknipoog )Maar ik heb nu 3 nieuwe leuke tijdschriften. Wat monstertjes, CHOCOLA, nootjes, kortingsbonnetjes een een good mood!

Die good mood wil ik graag met jullie delen door even dit filmpje aan te raden. Normaal doe ik daar niet aan, maar deze OMG. Daar lig je echt van in de scheur. GENIAAL gewoon!

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

- tralalalala
07 jan 2008 - bewerkt op 07 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Elowenn
Elowenn, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende