Hotel of gevangenis met open deuren ?

moeder zij daar juist dat we denken ik en men broer dat dat hier een hotel is, maar ik zou eerder zeggen dat het zoals in het boek van Jan Terlouw een gevangenis met open deuren is.

Net of ik wil niet verhuizen, ik heb 3 jaar geprobeerd te verhuizen en ik had er het geld voor, heb zelfs men eigen vader zen voorstel gevolgd om het geld op de termijnrekening daarvoor te gebruiken, alleen een detail had ik geen rekening mee gehouden. Dat is dat men eigen ouders niet willend at ik zelfstandig leer leven. Je geeft iemand gelijk en dan probeer je 2 weken later hem der weer uit tepraten. Jullie zijn zoals een muur en de enigste oplossing is om geen rekening meer met jullie te houden. Dat en de smerige manier die je gebruikt om mijn onder controle te proberen houden.

Het resultaat zal zijn dat ik me laat onterven en voor de rest van men leven niks meer met jullie te maken wil hebben, kan ik temiste mijn
eigen leven leiden. Mocht ik ooit kinderen [geadopteerd] hebben dan zal ik ze niet bij jullie op bezoek laten komen, kwestie dat je hen ook niet coeioneert en dwarsligt.

Te denken dat zonder jullie inmenging en zonder die van anderen [te veel om hier op te noemen] ik nu in gent al een jaar in een appartementje zou wonen, en een plek zou hebben waar ik iemand kan uitnodigen, waar alles wat me interesseert niet veraf is, en waar ik mezelf kan zijn en niet continu gecontroleerd en gemanipuleerd wordt.

Weet je men moeder begint meer en meer te trekken op die van seymour in de simpsons. Ik ben allergisch aan bezitterigheid, en weet ik niet hoelang ik het hier nog volhoudt voor ik compleet en voorgoed aftrap. Rot op, zonder jullie kan ik tenminste leven. Hoe sneller ik hier weg ben hoe beter. Want kwestie van gezondheid is het slecht om hier te blijven wonen, kan me toch alleen maar ontspannen en mezelf zijn als jullie niet thuis zijn. Een muur dat zijn jullie. Volwassen worden is leren dat je je kinderen moet loslaten en hun eigen weg in het leven laten gaan, niet je der continu met moeien en rtussenkomen als zij iets doen dat jij mischine niet zou doen. Want dat heeft alleen maar, bij mij toch, het effect dat ik minder en minder met jullie te maken wil hebben.

Spreken heeft geen zin, het een oor in het ander oor uit, dat is wat er bij jullie gebeurt. Ik kan evengoed tegen een muur spreken, dat heeft evenveel effect.

ik had nood om eventjes stoom af te blazen.
31 okt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Florisv
Florisv, man, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende