Huh?

Ik heb de laatste tijd onvrijwillig een meisje om me heen. Ik probeer respectvol en aardig met haar om te gaan, maar ze maakt het me erg lastig. Er is constant ruzie met haar in de buurt. Dan begint ze te schreeuwen en komen er alleen maar onredelijke dingen uit haar mond. Ik snap er werkelijk niks van?

Zo zei ze laatst dat iemand er alleen maar op uit was om haar leven te verzieken, dat ze genegeerd werd, ze moest ALTIIJJJD op haar tenen lopen en er werd NOOIIITTT normaal tegen haar gepraat. Owja en ze word door mij gepest. Ik geloof dat ik nog nooit iets onaardigs tegen haar heb gezegd verward Zo zit ik niet in elkaar. Mocht iets me irriteren dan breng ik dat heel netjes volgens de feedback regels die ze me op school hebben geleerd. Ik vraag me inmiddels af hoe oud ze denkt dat we zijn? 16 oid? (niet lullig bedoelt voor de 16 jarige, maar toen maakte ik dit soort dingen nog wel eens mee)

Ik zit helaas nog even aan haar vast. Praten werkt echt voor geen meter. Als je vraagt of ze iets aan wil geven schiet ze al in de verdediging. Als je haar probeerd uit te leggen dat ze zelf ook een rol speelt in al die ruzie's is het helemaal fout. 'T kind heeft echt een reuzachtige spiegel nodig.

En nu ga ik slapen.
25 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dwaling
Dwaling, man, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende