Verwachtingen

Ik weet dat ik niet oliedom ben. Ik weet dat ik niet de motoriek van een kleuter heb. Ik weet simpelweg dat ik ergens toe instaat ben. Ik kan heus iets.

Ik ben redelijk creatief. Helaas ook redelijk perfectionistisch. Ik bedenk zat projecten,... in mijn hoofd. Over het algemeen komt er weinig uit mijn handen. Soms begin ik ergens aan. Halverwege ben ik ontevreden en stop ik. Als ik iets afmaak ben ik doodsbang om het aan iemand te laten zien. Het slaat echt nergens op.

Als het alleen over mijn eigen creatieve uitspattingen ging was het geen probleem, omdat het in bijna elke situatie zo is wel. School, werk, met vrienden etc. Dat maak het best lastig om mijn huiswerk te maken, het maat het lastig om nieuwe dingen te doen en het maakt het lastig om in groepen te functioneren.

Ik wil van mijn angsten af. Ik heb de tip gekregen om dingen gewoon te doen, maar dat werkt niet. Het blijft elke keer weer moeilijk. Ik probeer in veel opzichten mijn denkpatroon te veranderen, maar dat is knap lastig.
04 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dwaling
Dwaling, man, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende