in het weekend

vrijdag ging ik zoals gezegt naar de jeugdclub! ik hoorde dat veel vrienden van me er niet gingen zijn want het was een feestje van een vriendin. ik kon der niet geraken en wist het ook telaat.
ik kwam toe in de jeugdclub en ik voelde al dat het niet zo vlotjes ging verlopen. de jongen waarmee ik met oudejaar had gekust was er ook, we hebben eventjes gepraat en ik had bang dat er iets aan het groeien was, wat dan met die andere jongen. toen die jonge was ging, ging het mis er was al mee volk en ik kreeg meer om meer last. ik zat wat apart met een paar vrienden en iemand van hen begon te praten over de vergadering van woensdag. ze deed of ze er als van wist maar ze was er niet eens bijgeweest. mijn goedgezinde ik kon het niet meer aan en voor ik het besefte was ik tegen haar uit gevlogen, ik liep naar buiten en pas na een tijdje ging ik terug binnen en ging ik achter de toog staan. het lief van een van mijn beste vrienden stond achter de toog samen met een andere super goede vriend van mij. ze zagen meteen dat er iets was. het lief van dat meisje pakte me vast en vroeg wat er was. ik begon meteen te huilen en hij zei niet huilen, niet hier anders ga je weer gezaag rond je kop krijgen dus ben ik me apart gaan zetten aan de muziek.
toen ik gekalmeerd was zijn we vertrokken naar een chirofuifje. het was dar eigenlijk vrij saai dus we zijn niet lang gebleven. ik heb wel een leuk gesprekje gehad met een jongen die ik niet zo goed ken maar hij vroeg of ik met X was ( X = de jonge uit mijn vorige verhalen, waarvan iedereen denkt da we een koppel gaan worden)
hij dacht ook dat ze bijna samen waren. we hebben nog even verder gekletst en dan ben ik door gegaan.

zaterdag ben ik naar het autosalon geweest. het was super leuk! ik ben iemand die gek is van auto's dus ik was er wel op mijn plek! ik had 's avonds geen zin om thuis te zitten dus had ik wat zitten rond vragen wat iedereen van plan was. ik kreeg een bericht van X om te zeggen da hij het geen probleem vond als ik met hem mee ging. dus spraken we af en gingen we iets gaan drinken waar andere vrienden van ons op zaterdag ook vaak zitten. toen we naar daar gingen zei hij tegen me dat hij niet thuis wou gaan slapen, ik zei dat hij altijd bij mij mocht blijven en dat hij geen schrik moest hebben want dat ik wel van zijn lijf zou blijven... hij lachten en we gingen verder. hij was met de fiets en hij wou dat ik langs de binnenkant van de stoep stapte want dat hij niet wou dat ze me omver zouden rijden. hij had liever dat ze hem omver reden. toen we aan kwamen was er nog niemand het duurde een tijdje voor er iemand was.
toen ze aan kwamen werd het nog leuker. opeens begonen ik en X weer te vechten en onozel te doen. X vroeg mijn zak hij is nogal nieuwsgierig en wou eens neuzen. hij vond een boekje, ik pakte het direct en zei dat dat geheim was. hij bekeek me raar aan en ik legde hem uit dat het boekje me helpt voor als het niet meer gaat. dan schrijf ik er alles in. hij vond het raar maar hij respecteerde het wel dat hij dat niet mocht lezen.
normaal moet X de andere kant uit als hij naar huis gaat maar hij ging met me mee. X zei praat met me dan moet je het straks niet op schrijven. ik weet dat X om me geeft maar toch twijfel ik er soms aan.

zondag was het saai. ik moest bij mijn papa gaan omdat hij terug was van zijn vakantie. ik had het er wel moeilijk mee.
'savonds ben ik dan eventjes naar de jeugdclub geweest om te zien hoe het met X was. alles ging goed maar hij had het te druk met kickeren. pas toen hij klaar was is hij eventjes komen praten met me. kwas blij als ik hem zag en als ik wist dat alles goed ging want zaterdag was hij wat down.
ik denk dat we geluk hebben dat we op zo een momenten elkaar hebben !

ik kan al niet meer wachten tot volgend weekend dat kan ik weer bij mijn vrienden zijn !

tot de volgende dan maarerg vrolijk
17 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_prob
miss_prob, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende