een zware vrijdag avond

hier ben ik weer eens...
deze week had ik stage, het viel wel mee
gisteren hadden we een thema avond in de jeugdclub je moest mooi gekleed zijn. het was heel knap versiert en ik was mmoi gekleed al zeg ik het zelf en kreeg toch was enkele complimenten of waauw's vrolijk !
Y had me beloofd om met me te praten. toen een vriend in de jeugdclub toe kwam zei hij dat Y ging afkomen speciaal om met me te praten. ik wachtte tot die vriend opeens bij me kwam en zei kom eens ik wil eens met me praten. ik ging mee en we zetten ons eventjes appart. ik had met die jongen gezoent met oudejaar dus ik dacht dat het daarover ging. wat had ik mis gedacht! hij vertelde me dat Y niet goed was en dat hij er door zat door de grootste slet van de jeugdclub. die slet had hem smsen zitte sturen om te zeggen dat ze hem fijn vond en dat ze wel wat meer voelde... natuurlijk kreeg Y dan hoop en een paar dagen laten kreeg Y een sms om te zeggen dat ze verliefd was op een van Y zijn beste vrienden. Y zijn wereld stortte een beetje in. hij was overstuur en boos en kon er niet tegen. Y moest veel moeite doen zich te kalmeren. toen ik dat hoorde was ik woest en kookte mijn bloed in mijn lichaam. het kon niet!! niet weer!!! het was al de zoveelste keer dat ze dit deed bij een van mijn vrienden. vrienden die ik dood graag zie en die er altijd voor me staan. in het begin dat ik hun kende had ik hun zoveel gewaarschuwd voor haar!! spijtig genoeg wouden ze me niet geloven. oke ze geloofde me wel maar ze dachten dat ik overdreef omdat ze met men (ex) beste vriend was.

iedereen van hun groepje ging naar een fuifje wat verder. ik dacht ik moet er ook naar toe. ik kan het niet weer laten gebeuren en ik moet er voor Y zijn. dus ik stuurde een sms naar Z hij antwoorde me dat het geen probleem was want dat ze wouden dat ik kwam. uiteindelijk kwam Y toe aan de jeugdclub. hij kwam me binnen halen en ik nam zijn hand en wandelde met hem naar buiten. Z was er ook maar hij ging juist vertrekken met die vriend. hij vroeg of ik direct mee kwam maar ik wou eerst met Y praten. ik vroeg hoe het met hem ging en hij zei goed... ik wist dat hij loog dus vroeg het nog eens en ik vroeg hem om eerlijk te zijn. hij zei dat het helemaal niet ging maar hij vroeg om er niet te veel over te praten want hij had al zin om haar eens zijn gedacht te zeggen. we begonnen dan maar te praten over de situatie tussen mij en X maar hoe je het ook draaide of keerde we eindigde bij Y en die slet. we hebben er dan toch over zitte praten en ja zag dat Y er van af zag en dat deed mij ook pijn.

na een tijdje vertrokken we dan naar die fuif. toen ik toe kwam zag ik iedereen en kwam die slet bij mij en Y staan en vroeg ze hoe het ging aan Y hij draaide zich om en keek me in de ogen en ja zag zo de pijn en de irritatie. die slet had niet beter gevonden om te rond Z zijn lijf te beginne hangen. Z is de beste vriend van Y dus dat kwam hard aan. ik nam Y mee om rustig te praten omdat het niet meer ging. we praten een tijdje en toen kwam Z eraan Y en Z begonne wat ruzie te maken. na lang praten hebben ze beslist te zeggen dat die slet niet langer welkom was. en dat ze niet meer wouden dat ze nog bij hun kwam. eerst vroegen ze onze toestemming en iedereen was meteen akkoord. ik wou niet liever dan dat ze het zouden zeggen. Y zei dat ze direct hadden moeten luisteren naar mij want dat ik gelijk had. Z en da andere zeiden dat ik veel belangrijker voor hem was dan die slet. daar was is blij om ik had het gevoel gehad dat die slet me altijd zwart ging maken. ik ben blij dat ze het eindelijk door hebben maar vind het verschrikkelijk dat het zo moest gaan.

verder op de avond werd het nog wel fijn. ik werd getrakteerd door Z en ik mocht zijn hand vast houden om door het volk te lopen. het was wel fijn. tot ik iemand van de jeugdclub tegen kwam zijn gezicht sprak boekdelen hij dacht dat ik en Z samen waren. wat totaal niet zo is. oke we zijn door die avond wel wat dichter bij elkaar gekomen. we hebben geknuffeld en hij was lief voor me. terwijl X vrij slecht gezind was door wat er gebeurd was en hij heeft me maar 1 keer op gepakt da vond ik wel spijtig maar je kan niet alles hebben. en het lag ook aan de gebeurtenissen en niet echt aan mij dus daar ben ik wel blij om.
ik ben blij dat ze het eindelijk allemaal zien. ik hoop dat niet ziet van gedacht gaan veranderen en wie weet hangt er nu liefde voor mij in de lucht nu die slet er niet meer is. het zou wel fijn zijn... iemand die me graag ziet. ik weet ze zien mij wel graag. maar iemand die zo lief en schattige en bezorgd is zoals hen en die me daar boven op graag ziet dan meer als vrienden is altijd welkom...

1 ding weet ik nu zeker... ik zie mijn vrienden graag en ik wens hen het beste toe en ik hoop dat die slet het eindelijk door heeft !!! en dat ze nooit meer aan hen kwetst of ze zal me eens wat beter leren kenne!!!

tot de volgdende dan maar....
21 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_prob
miss_prob, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende