weer het zelfde liedje

hey hey hey,

deze week was best wel leuk en raar en alles wat je maar kan denken.
na de gebeurtennissen van vrijdag wist ik dan deze week raar ging zijn...
ik wist dat ik van een paar mensen de schuld ging krijgen over wat Y heeft gezegd tegen die slet...
wat kon ik er nu aan doen... oke hij had gelijk maar ik heb hem nooit verplicht iets te zeggen.

zondag was ik nog even naar de jeugdclub geweest, had er afgesproken met een van men beste vriendinnen. ik was blij als ze belde want we hadden wat ruzie gemaakt en zo wist ik dat ze het me vergeven had. ze dacht dat ik ook iets te maken had met heel dat klote gedoe met die slet en mijn vrienden. ik was verbaast. nooit gedacht dat ze het zou denken maar iedereen vergist zich wel eens!
ze vroeg me of ik mee naar zee wou met haar... tuurlijk zag ik dat zitten. we zijn niet lang gebleven in de jeugdclub net doen we gingen vertrekken kwam X naar buiten, hij ging ook juist vertrekken. Ik zei tegen 2 vrienden van me dat ik nog even ging wachten op het meisje waarmee ik had afgesproken, zij ging ook vertrekken. Ergens wou ik gewoon wachten op X. het meisje vertrok ook dus bleef ik achter met X. er is niets gebeurt hoor! We hebben eventjes gepraat en zijn dan samen vertrokken. We hebben natuurlijk weer veel staan zeveren en ik heb hem van zijn fiets geduwd hij deed expres alsof hij viel. Het was echt mega grappig. Ik denk wel allee ben er vrij zeker van dat we van elkaars aandacht genieten en dat we het allebei leuk vinden. Ik wil niet dat dit stop !

maandag liep alles vlot tot de avond viel! Ik zat op de pc te praten en natuurlijk was het gespreksonderwerp die slet. Wat had je dan gedacht? Y zei dat hij me aan het verdedigen was tegen die slet en het meisje dat achter X loopt begon ook opeens te praten tegen me ze is vrij boos op die slet en ze stuurde me een gesprek van haar en die slet door. Het was lief wat ze schreef over mij. Ze zei wel 100keer dat ik gelijk had en dat ik lief en leuk was en al die zever. Ik vind het echt super dat ze zo over me denkt maar ik wou dat ik nooit gelijk had gekregen. Ik weet dat dat meisje die slet wou kwetsen en hoor raar het misschien ook klinkt. Hoe meer ze die slet kwetst hoe meer effect het heeft op mij en langs een kant ook mij raakt.
Ik zag het niet meer zitten, had een down moment, ondertussen was ik ook met Y nog altijd aan het praten en ik wou zo graag met hem een praatje maken over heel dat gedoe omdat ik niet meer wist wat te denken, eigenlijk is het zo vervelend en zo kinderachtig soms maar bij mij ligt dit alles zo gevoelig dat ik niet meer met die slet wil praten. Y zei dat maandag niet meer ging lukken dus spraken we dinsdag af aan de jeugdclub, dat was het gemakkelijkste.

Ik keek een hele dag uit naar het gesprek. We hebben de hele tijd gepraat over die slet en alles wat daar rond hing. We giste naar haar volgende move. Want uiteindelijk heeft ze niemand meer!
Opeens vroeg ik waarom Y dacht dat ik en X nog samen gaan gaan. Soms breek ik mijn hoofd erover. Het speelt vaak in mijn gedachten. Het is zo vreemd, we zijn gewoon vrienden. Oke soms wat close maar toch. Hij zei dat hij het niet kon uitleggen dat je het gewoon zag. Het vreemde is er zijn ondertussen al zo veel mensen die dat zeggen en denken. Ik vroeg Y wat ik moest doen. Stel dat het iets wordt of dat we gevoelens krijgen. Wat moet ik doen? Wat moet ik zeggen tegen het meisje dat achter X loopt? Ik weet het gewoon niet meer. Hij zei dat als ik iets voelde voor X dat ik het dan moest laten tonen of het moest zeggen. Ik ben geen type om zo over mijn gevoelens te praten en ik kan niet tegen een jongen zeggen als ik geïnteresseerd ben in hem! Y raadde mij aan om hem te zoenen. Dat is zeker niets voor mij! Ik heb al gezoent maar ik zoen alleen als ik zeker weer dat die jongen dat ook wil! Ik zal nog wel zien zeker waar het me brengt of hoe het afloopt…. Soms is het zo moeilijk te wachten. Zeker als je meer en meer uitkijkt naar iemand die je graag ziet en vast pakt en knuffelt. Ik weet dat X mij graag ziet en mij knuffelt en zo maar de vraag is op welke manier ziet hij me graag en ben ik wel zeker want me zelf? WAT WIL IK ????
Iets wat ik me elke dag 100 000 keer af vraag. Heb er nog altijd geen antwoord op. Hopelijk komt het snel.
Ik zou nooit een jongen nemen omdat ik een vriendje wil. Ik wil eerst die jongen graag hebben of misschien zelf een beetje graag zien. Maar ik heb veel problemen en ik denk dak ik heel de situatie met mijn papa zal kunnen verwerken als ik een vervanging vind voor de liefde dat ik van hem mis.

We zullen wel zien,
Tot de volgende dan maar

Bye…
Miss_prob
26 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_prob
miss_prob, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende