wat moet ik doen?

Hey’tjes

Vrijdag was het weer een fuifje, ik had beloofd aan een jongen die ik van op school ken dat ik daar naar toe ging gaan . Hij organiseerde het mee dus kon ik niet echt anders. Ik moet eerst nog langs de jeugdclub passeren want het was daar een verjaardagsfeestje van een vriend van me. Ik had een van mijn beste vriendinnen mee genomen. Ze kent die jongens ook en het was al eventjes geleden dat we zijn weg geweest samen. Nu ze veranderd is van school zie ik haar niet zo veel meer dus. Op weg naar de jeugdclub kreeg ik al telefoon om te zien wie ging openhouden want er was nog niemand. De jeugdclub is om 20u open en het was 20u05. de jongen die belde voor het eigenlijk alleen omdat hij 2paar sleutels heeft van de jeugdclub en hij wist niet wat hij er mee moest doen. Als ze beslissen een avondje niet open te doen is het een ramp voor de meeste jongeren die er komen. De jeugdclub is zo wat het enige wat er is in ons dorp, ja oke er zijn wat cafetjes maar het cafe waar we op zaterdag gaan is alleen maar op zaterdag open en de rest van de cafetjes is redelijk ver op te voet te doen. Als de jeugdclub niet open is op vrijdag weet niemand wat te doen we zoeken dan wel iets anders maar dat is ni zo fijn.

Om ver te gaan… ik kwam dus toe in de jeugdclub en 2minuten laten kwam een van het bestuur af. Hij is een vrij goeie vriend van me en hij ging de jeugdclub openen. Dat is zo wat zijn bezigheid, vroeger deed ik ook niks anders maar sinds ik met Y,Z en X optrek is het fel verminderd. We hebben tot 22u in de club gezeten, ik had telefoon gekregen om te zien waar ik zat. Het was het meisje dat achter X loopt. Ze is een goede vriendin van me. Ze ging mij en mijn vriendin aan de club komen halen zodat we allemaal samen konden gaan. Juist toen ik buiten ging. Kwam het feestvarken binnen we hebben dan vlug dag gezegd en zijn dan vertrokken naar die fuif. Toen we daar toe kwamen was alleen Z daar hij was aan het wachten op zijn nieuwe vriendin. Y kwam later want had tornooi en van X wist niemand iets. Ik heb hem dan gebeld en hij was super lief aan de telefoon. Hij zei dat hij onderweg was. dat meisje dat achter hem loopt was even bij andere vrienden van haar gegaan dus zat ik en het andere meisje op X te wachten het duurde meer als een 40min. Voor hij kwam.

we waren bevroren als straf moest hij me dan maar een dikke knuffel geven erg vrolijk. hij had niet genoeg geld bij dus heb ik hem dan maar een beetje geld gegeven. Na een tijdje zijn we dan allemaal naar binnen gedaan. En hebben we ons daar zitten amuseren. De jongen met wie ik heb gezoend met nieuwjaar was er ook. Hij heb per ongeluk een pint over hem gekapt. Een vriend van me wou die pint over mij doen en ik heb ze weg geslagen en ja ze is verkeert geland. Ik was erg aan gedaan ervan ik wist ni meer wat te doen. Hij is niet boos op me gelukkig.

Y kwam na een tijdje toe. Ik was blij als ik hem zag. De rest van de avond hebben we zitten knuffelen en elkaars hand zitten vast houden en constant zoentjes zitten geven aan elkaar altijd op de wang maar het waren veel kusjes. Om de minuut riep hij me en pakte hij me vast. Hij zei dat hij me graag had en dat ik een toffe was en dat ik altijd op hem kan rekenen. Hij zei dat ik X een kans moest geven want dat hij wou dak gelukkig werd en da hij denkt dat X mij graag ziet en heb hem proberen uit te leggen dat ik dan niet kon. Want dat ik niet zeker weer dak verliefd ben op X, ik kan niet ontkennen dat ik niks voel. Ik voel zeker meer als gewoon vriendschap maar wat precies weet ik niet. Y zei dat hij wist dat X nu jaloers was omdat Y me altijd vast pakte en kusjes gaf. Het probleem is dat ik twijfel. Die avond met Y was zalig en het deed me wel iets! Kan ik gevoelens hebben voor 2jongens? Wie moet ik kiezen?

Ik wil niemand kwetsen! Als ik met X ga wat gaat dat meisje dan zeggen. Op een moment wist ik echt niks meer. Ik ging naar die vriendin dat mee gekomen was met me en ze pakte me vast. Er was een jongen die ik al meermaals heb gezoend hij stond een hele avond bij ons. Hij zag dat er iets was met me dus ging hij naar Y. hij zei dat hij niet wou dat Y me kwetste of met men voeten speelde. Y verzekerde dat hij dat nooit zou doen. Ik ging even naar buiten om na te denken en nog geen minuut later kwam Y aan gelopen en nam me weer naar binnen. Even later vroeg ik aan die jongen waarom hij dat had gezegd tegen Y en hij vertelde me dat hij niet wou dat er aan mij iets overkwam of dat iemand me pijn deed want dat hij me op een of andere manier graag had. Ik vond het echt super lief dat hij dat zei!!

Om 4uur moesten we naar huis. Y vroeg of ik nog een uurtje langer kon blijven maar dat ging echt niet. Elke keer als ik bij Y was ging mijn vriendin altijd bij X dat vond ik echt niet leuk. Die vriendin had me al eens gezegd dat ze niet wou dat het tussen mij en X in orde komen. Voor mijn eigen best wil zegt ze dan. Ik vond dat echt niet leuk dat ze dat deed. In het naar huis stappen vertelde ze dat moest die ene jongen geen vriendin hebben gehad dat ze hem dan gekust zou hebben. Hallo!!!! Zij die altijd zo boos op me was en die soms even niet meer tegen me sprak als ik die jongen zoende zij zei nu dat ze hem wou zoenen… ik was er echt even niet goed van dat kan ik je verzekeren.

Ondertussen zit ik vol twijfels… wat voel ik… zou X of Y me graag zien??? Ik weet het niet ergens hoop ik van wel maar er is telkens iets dat me tegen houd.
Als ik met Y ga dan staat X in de weg en ik wil Y nooit kwetsten
Als ik met X ga dan staat Y en die vriendin die achter X in de weg er is altijd wel iets.
Ik probeer af te wachten maar ik zal toch een keuze moeten maken… hoe moeilijk het ook is

Kzou zeggen tot de volgende dan maar

Bye
Miss_pro(blem)
29 jan 2006 - bewerkt op 29 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_prob
miss_prob, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende