kriebelige vakantie

Tjsa, ik kan eerlijk zeggen dat ik het flink verkloot heb!

2e studie en ik heb nog steeds de smaak niet te pakken. Het is nu december en ik heb nog steeds 0 studiepunten. Ik moet echt mijn structuur weer terug krijgen. Eergisteren wat gepresenteerd dat echt zwaar onder de maat was. Als ik nou gewoon had gebikkeld afgelopen anderhalve week, dan had ik nu geen half jaar studievertraging opgelopen.
Dus met een rotgevoel de vakantie in.

Net nog zo'n beetje mijn hele inboedel ingepakt om mee naar mijn ouders te nemen. 3 weken daar zitten om vervolgens hier weer mijn tentamens te maken. Op zo'n manier voel je je nooit vrij.
Mijn 7 vierkante meter grote kamer staat nu voor de helft vol met tassen. 1 met kleding, 1 met studieboeken, mijn stofzuiger moet mee omdat die van mijn moeder kapot is, verder nog een laptoptas en natuurlijk mijn gitaar. Ik speel pas 3 oa 4 weken op een regelmatige basis dus ik weet nog totaal niet hoe ik dat godvergeten ding moet stemmen. Nu dacht mijn huisgenoot dat hij het wel voor mij kon doen en nu klinkt hij al helemaal niet meer!
Dus maar meenemen naar mijn ouders die vreselijk betweterig zijn over muziek. Vooruit ze hebben allebei conservatorium gedaan en ze zijn heel blij dat ik eindelijk ook eens een instrument heb opgepakt, maar oefenen met hun in de buurt is echt een ramp, Als je net een nieuw nr voor je neus hebt is het toch niet gek dat je nog niet door hebt dat het een driekwartsmaat is!
Dus nu ik de vrijheid heb om in rust te studeren op mijn kamer, blijk ik het toch wel heel leuk te vinden. Interesses delen met je ouders is dus echt overrated.
21 dec 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Elowenn
Elowenn, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende