lang leve mijn pa

Vandaag is mijn vader jarig, 57 alweer, ouwe zak. Maar ik moet ff melden dat mijn pa echt de ubercoolste is. Hij is echt mijn idool. Kan zichzelf altijd bezig houden met dingen die ook echt nuttig zijn en brengt hiermee ook nog brioche op de plank, want brood is zo droognahnah. En hoewel ik heel veel met hem gemeen heb, ben ik nog in mijn chaotische stadium. Voorbeeld:

Gisterenvoor het studiefailiurefiasco ging ik maar mijn bankrekening checken en hoewel ik een half jaar lang fulltime keihard heb gewerkt, is het al bijna op. Ik moest mijn spaarrekening weer plunderen en helaas stond dat vandaag pas op mijn rekening. Eerst een cadeautje voor mijn pa gekocht. Ook een toetsenbord, jonge wat een originaliteit. Dat heb je helaas met vaders. Alle betaalbare dingen die ze willen hebben ze al! Vervolgens door mijn perfecte zusje overgehaald om met haar nog even de stad in te gaan. De esprit is echt zo'n winkel waar ik dan ook alleen maar in de uitverkoop kom. Ik ben echt een veelkoper en ik ga helaas voor kwantiteit meer dan kwaliteit. Dus het werd wel tijd dat ik weer eens iets anders had dan de gebruikelijke H&M flodders. Probleem, ik had nog steeds vrij weinig geld en ik heb ook nog steeds mijn rijlespakket niet betaald waar ik al 2 aanmalingen voor heb gekregen. Ik heb dan ook nog geen lessen gehad dus daar heb ik schijt aan, maar het is wel een toekomstige uitgave waar ik nog rekening mee moet houden. Het eerste waar we tegenaan lopen was een bordje met dat er geen uitverkoopbroeken meer waren in de maten 38 en 40. En ik zal niet liegen, ik had de laatste nodig gehad. Mijn zusje kon tot mijn grote irritatie wel met de maten 34 36 uit de voeten. En dan zie je het. Het perfecte vest. lang (tot over je bilspleet) warm en heeeeeeel coool, en alleen in maat 34. Op zulke momenten ben je natuurlijk wel blij met je zusje. Dan blijft het heilige vest tenminste nog in de familie. En ik ben altijd blij dat ik dat soort dingen voor haar kan vinden (want het lukt haar vaak veel minder goed zonder mij). En ik moet zeggen dat iemand met maatje 34 aankleden ook wel iets heeft. Uiteindelijk heeft ze toch geen broeken gekocht en had ik natuurlijk uiteindelijk nog meer uitgegeven dan zij. Dus ik ben echt banned van het kopen van nutteloze dingen voor mezelf voor de komende 2 maanden. Ik moet toch echt mijn rijbewijs nog halen.

Mmf ik moet nu echt naar mijn pa toe. Ik ben alleen echt verslaafd aan die BBC programmas over huizen opknappen of kopen die laat in de ochten op een doordeweekse dag op tv komen. Daarom duurde het allemaal zo lang. Mijn bui is geluikkig al een stuk beter vandaag, hopelijk kan ik er nog iets van maken zoals mijn vader dat zou doen! Het geld kan ik iig wel gebruiken nahnah.
03 jan 2008 - bewerkt op 03 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Elowenn
Elowenn, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende