Leer mij kennen

Wegens de nu al honderden binnenstromende PB'tjes voel ik mij toch geneigd om even iets te vertellen. Ik ga jullie vertellen wie ik niet ben om zo anoniem mogelijk te blijven, want dat is de kunst van het online schrijven.

De naam Hamer heeft natuurlijk wel een goede reden. Ik ben van nature een klusser, en net als onze grote vrienden uit Den Haag die een tijdje in Chrasonison hebben mogen rondbanjeren kreeg ook ik een bijnaam. Zo'n bijnaam krijg je natuurlijk niet door een keer met een hamer wat spijkers een dak in te jassen. Daarvoor moet je je vakgebied verstaan.
Mijn hamer en ik zijn onafscheidelijk. We geven elkaar ook wel eens bijnamen, dan noem ik hem 'hamertje' en ik probeer dan te bedenken hoe hij mij zou noemen. Ik denk dat hij mij 'MC Hammer' noemt en dat komt omdat ik heel raar dans, denk ik.

Doordat liefde niet eeuwig is en ik altijd wel een beetje een spelert bengeweest heb ik al veel hamers gebruikt om ze vervolgens weg te gooien. Ik kan niet zo lang bij één iemand blijven. Ik ben niet zo'n bankhanger, vandaar dat bankhamer en ik elkaar uit het oog verloren, de klauwhamer was mij te kattig en de houten hamer verloor ineens haar hoofd. Op dit moment zijn de kunststoffen hamer en ik zielsgelukkig.
05 okt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Hamer
Hamer, man, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende