macho mannen en other stuff

Het geen ik hiervoor schreef, over dat van m en de admiraal
Sometimes M, I wonder if you have the balls for this job, waarop zij repliqueerde, i might have them, but i don't have to think with them all the time" is eigenlijk uitsluitend bedoeld voor bepaalde macho mannen. Voor mannen die denken dat ze macht hebben en ze niet hebben. Het is niet bedoeld voor al de rest van de mannen. Ter verduidelijkheid.

bvb Sergio van bij gsc. Hij is ne macho. Daar is niks mis mee, maar hij denkt dat hij macht heeft, maar als je hem isoleert is hij dan nog zo sterk ? Nee, het is wanneer iemand alleen staat dat je merkt hoe sterk de persoonlijkheid eigenlijk is. Hij heeft net als iedereen anders recht op zijn eigen mening.

Maar ik heb toch een opmerking, hij doet een cursus gevechtsport, en als ik me niet vergis stond er op het bladje durf in de spiegel te kijken. Maar volgens mij is dat net zen probleem, hij durft het wel als hij alleen is, maar durft hij zich ook tonen zoals hij is zonder zijn grote mond en klap over de vrouwen in een massa ? volgens mij niet. Maar mischien is dat net een goede uitdaging voor hem.

Meestal met al die grote monden, komt het er vaak op neer, dat als je hen dat ontneemt, hun grote mond, klap, dan weten ze niet meer hoe reageren. Adaptatie gentleman is belangrijk.

Heb ik een grote mond ? soms wel. vroeger wel al als ik een stuk teveel op had. nu minder, maar moet er toch nog voor op letten. geef dat eerlijk toe.

Maar terug naar Sergio, is hij ne macho ja. Van David werdt dat ook gezegd, maar heb ik dat eigenlijk niet gemerkt. Ik vermoed dat mocht Sergio dit lezen, dan zou hij waarschijnlijk op zen paard springen. Bah. hij zit er toch zo graag op, op zen paard bedoel ik.

Mischien moet hij eens een wat oudere vrouw, ouder dan hem dus + 24 tot 35 als vriendin nemen, dan kan hij mischien ook direct leren om op sommige punten wat volwassener te reageren. Wat minder defensief. In die zin trekt hij op mij, zoals ik tot voor kort was. Hopelijk evolueert het bij hem ook in die zin dat hij wat minder defensief reageert. Zijn mentale maturiteit laat wat te wensen over. Maar ja iedereen is verschillend.

{verwijderde paragraaf}

Wat is bij sommige macho mannen hun persoonlijke trots ?
antwoord : hunne lul en hun ballen, en hoeveel vrouwen ze al verleid hebben of in hun bed gekregen hebben.

Dus hoe krijg je ze generveerd, door daarop in te spelen.

Kijk ik zou een vagina/ liefdesgrottje in klei kunnen nabouwen, ware het niet, dat ik eigenlijk nog nooit de kans gehad heb om er eentje van dichtbij te bestuderen. en ben meer geinteresserd inhet bouwen van een hand, of een handdruk met 2 handen, benen en dat soort zaken.

Daarbij je kan klei zo vormen dat het er van ver zo uit ziet als ne lul. en vies dat ze daarvan zijn. ongelooflijk.

En als je er dan wat speeksel op doet, omdat je daarmee de scheurtjes in de klei kan dichten... dan zien ze dat al direct als fellatio... niet voor mij. ik bedoel ik wil dat niet doen, mocht een vriendin dat willen doen, dat is dan haar keuze, maar vindt dat ik dan wel cullingits moet leren . [beffen in het mooi nederlands] voor wat hoort wat.

Een voordeel, wel vindt ik toch, van geboren te zijn met Ks, is dat je moet leren omgaan met onvruchtbaarheid, en geen suppergrote lul te hebben. Ik heb geleerd dat dat niet het einde van de wereld is. Je lul is niet het enigste waarmee je een vrouw genot kan schenken. Ben heel onervaren, maar wel creatief aangelegd. Heeft ook zen voordelen.

Daarbij ne lul staat ook niet in het middelpunt van de belangstelling. Het is belangrijk maar een tong en vingers plus sexspeeltjes zijn dat ook. Maar ja der zijn wel een aantal mannen die hun lul achterna lopen.


Kijk siede als ik naar puppetry of de penis zou gaan kijken, in het gezelschap van nen hoop vrouwen, [haarkleur doet er niet toe], dan zullen der zeker mannen en vrouwen zijn die me als homo aanzien. terwijl ik met dat soort humor wel kan smaken. ;-) niet letterlijk natuurlijk.


de huidskleur doet er eigenlijk niet toe, anhoewel ik me wel sterker aangetrokken voel tot oosterse, afrikaanse en latijnse types. maar het is de persoonlijheid die bepalend is. Daarbij een vrouw die heel vrouwelijk gekleed is, iets dat bij haar past is ook heel sexy, daar moet je niet half naakt voor rondlopen. Daarbij een vrouw kan zich vermoedlijk sexy voelen, door ongezien sexy lingerie aan te trekken. Dat zie je niet direct , maar zij voelt het wel. Of van die slippjes met ingebouwd trilei of mini vibrerend penisje, met draadloze afstandbediening. Je ziet het niet, zij voelt het, en zij of haar partner heeft er controle over. leuk voor op restaurant, of in de film.

Een lesbische of bisexuele vrouw/meisje zou dat beter begrijpen denk ik, omdat ik nu eenmaal soms vrouwelijk reageer en zij dat een beetje gewoon zijn van daar met om te gaan. dat wil niet zeggen dat ik een homo ben, maar der zullen der wel weer veel zijn, die hun eigen leugens geloven. tempis pour them.






03 sep 2004 - bewerkt op 15 jun 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Florisv
Florisv, man, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende