Mannen :r

Gatver, wat heb je er aan? Helemaal geen ene ZOOI!

De laatste keer dat ik hier wat in kalkte vond ik 2 jongens leuk. Poolster en Kip. Maar Poolster blijkt een ongelovige patster te zijn. Hij verzint alles aan elkaar. Deed zich voor alsof ie een motor had en auto kon rijden en dus in ieder geval wel ouder dan 18 moest zijn. Wat blijkt nou? De gozer is foking 16 jaar! Das effe balen... Maja... Meteen over hoor, vind hem nu echt 3 keer waardeloos.

Dan is er nog Kip. Nou, Kip zie ik dus nie echt vaak en volgens mij vindt ie me of vervelend of hij vindt me ook wel leuk. Zo was er een keer bij de M12...

Wacht... Ik zal t effe uitleggen, we zitten dus met z'n allen in een cluppie. Kip, een stel vriendinnen van me en Vick dus. En dan nog wat mensen maar die ken ik allemaal nie. En 1 keer om de 2 weken komt dat cluppie samen, heel gezellig allemaal. En dat cluppie heet dus M12.

Goed, dus Vick en ik stonden voor de deur en belden aan. En voor de gein deden we alsof we vet aan t tongzoenen waren. En Kip deed de deur open en hij deed daarna vet vaag. Vager dan normaal.

En op MSN als ik hem spreek dan doettie ook vaag... Kan nu effe niks opnoemen van z'n vage dingen maar... Tjah, kweenie... Gewoon raar. Vooral sinds dat voorval met Vick.

En hij kwam vroeger nooit op vrijdag en toen ik zei ik kom elke vrijdag, waarom jij nie? Kwam hij dus keertje weer. En nu komt ie vrijdags dus nie meer. Dus of hij vond me gewoon heel aardig of hij zag me ook wel zitten maja als ik hem spreek doettie raar.

Dan is dr nog t Ex-dossier. Mijn ex doet raar. Hij kijkt met wie ik omga en vervolgens gaat hij met hen proberen aan te pappen en via hen mij proberen te kwetsen, jaloers te maken. Zoals een tijd geleden, dat was de vrijdag voor Valentijn. En hij zag dat ik met Row en Wilma aan t chillen was. Dus toen ik weg ging, ging hij bij hen zitten, terwijl zij daar geen zin in hadden. En toen zei hij; "Ja, ik ben heel romantisch en ik heb een mooie meid ontmoet, daarmee ga ik morgen lekker daten enzo. En ze is vet mooi, echt super". Dus zij zo van; "Ja en?" Maja...

En maar roepen dat ik talentloos ben en dat ik onvolwassen ben. Nah prima, maar wat boeit het jou?! Hij roept steeds dat ie een keer op zaterdag een chick meeneemt, een oudere dame. Zij heeft een eigen huis, eigen auto en goeie baan. En ze is dus alles wat ik niet ben, beweerd hij. Fijn joh, hoop dat je gelukkig wordt met haar. En hij zei ja ik neem dr een keer mee, zondag of zaterdag ofzo. Toen vertoonde hij z'n kop een maand nie meer. Kwammie terug, deed ie vet vaag en iedere keer als ik in de buurt was ging ie luid praten over dat ene mooie meisje of die ene oudere vrouw. En ik heb iets van, gefeliciteerd, hoop dat zij t langer volhouden! LOL. Maar hij komt dus nooit met een chick. Sterker, als ie komt issie ALLEEN of met een vriend.

Hij's gewoon zielig. Mensen beweren dat ie me dus jaloers wil maken en me misschien mist of me terug wil. Goeie tactiek, moet ik zeggen. Echt goed hey! Hoogbegaafd amahoela joh...

Echt triest hoor. Bedoel, mij boeit t nie. Ga me vrienden alleen nie lastig vallen, of lelijk doen tegen Vick. Vick en ik zijn dus hele goeie vrienden. Echt super close, we hebben alleen verder niks. Maar als je ons samen ziet zou je haast denken van wel. En dat kan me ex dus nie hebben. Als ie ons samen ziet blijft ie ons aangapen en hij heeft Vick een keer zowat bedreigd dat Vick nie met me om mocht gaan enzo. Echt domme sukkel hoor, trieste gast...

Maar goed... Mannen, wat doe je ermee? Door de plee!! WEG ERMEE!!! bah!


Over en sluiten
24 feb 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van O_o
O_o, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende