mijn verdiende loon

Ik heb het gedaan! Ik heb eindelijk datgene gedaan waar ik al 2 a 3 weken tegenaan zat te hikken. Nou moet ik eerlijk toegeven dat het nog niet helemaal af is, maar het gedeelte dat ik hier kan doen wel. Nu geef ik mijzelf een welverdiende pauze. Uiteindelijk ben ik er een uur mee bezig geweest. Nou, nou, dan zie je maar weer hoe veel last je hebt van die kleine dingetjes. Dit is dus hetgene waardoor ik de hele week al niets waard was, ja dat stukje huiswerk dus. Ik maak me echt teveel zorgen. En het is zoiezo stom dat ik ertegenaan zat te hikken want zo'n vervelend werkje was het nou ook weer niet.

Nu komt dus de grote test. Want ik moet eigenlijk nog meer doen. Ook iets waar ik tegenaan hik en waarvan ik weet dat ik het uiteindelijk helemaal niet zo erg vind om te doen, maar ik heb er nu gewoon ff geen zin in. Dus ik ga dat bij mijn ouders doen, omdat ik daar meer bureauruimte heb en dat is nodig, want ik moet tekenen en heb hier alleen zo'n zielig klein computerhoekbureautje. Maar dan moet ik het natuurlijk wel doen straks.

En alles wat hierboven staat heb ik nu al 3 keer getypt, hoewel in iets andere bewoordingen. Ik ben op dit moment gewoon zo afgeleid dat ik al 2 keer tijdens het typen van mijn verhaal op iets anders ging klikken enzo dus mijn hele verhaal kwijt was. Ja ben wel een beetje een chaoot dus. Nou ja, niet een beetje, maar een hele erge.

ik ga maar denk iets eten ofzo.

-tandpasta
29 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Elowenn
Elowenn, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende