Mommy used to say..

Mama zei vroeger altijd tegen me dat ik liefde nodig had om te kunnen leven, daarin had ze gelijk. Maar jouw liefde was gewoon klote. Het was het gewoon allemaal niet waard. Dit kon ik onmogelijk ware liefde noemen. Iedereen heeft liefde nodig, ook ik. Alleen maar omdat ik zogenaamd dommer ben dan jou, hoeft nog niet te betekenen dat ik ook meteen minder liefde nodig heb. Ik wou en wil nog steeds echte liefde ! Niet van die half doorbakken zooi..

Het lukt me gewoon niet om echte liefde te vinden waar ik van kan leven. Het lukt gewoon niet. Ik kan niet teren op wat ik van jou ooit heb gekregen. Misschien maar voor even, alleen dan valt het weer zo uit elkaar. Ik baal van je, maar dat is dan ook niet raar..

Nee, ik moet het anders aanpakken.. Ik moet geen liefde vinden waar ik van kan leven.. Nee, zeker niet. Ik moet liefde vinden waar ik voor zou willen sterven. Waar degene waar ik die liefde mee deel ook voor wilt sterven. Ik ben bang dat ik lang zal gaan moeten zoeken. Maar als ik het volhoud, dan lukt het me ooit echt wel !
04 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JunkieXXL
JunkieXXL, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende