Nieuw stuk

Hallo!

Ik ben er weer, met al mijn zorgen en geneugten van dienst... Ik zou alles hier wel willen én kunnen opschrijven, maar het fut heb ik er niet voor.
En het frustreert me dan ook enorm wanneer ik merk dat ik wat vergeten ben, met alle "P.S."jes tot gevolg.

Maar goed, hier gaan we dan!

Bah, ik zit nu midden in de examens, maandag de laatste twee, en om eerlijk te zijn, ik panikeer een beetje! Ik wil echt over naar het volgende jaar! Op de twee vorige trimesterrapporten had ik maar één buis, voor wiskunde met 48%, maar toch...

Dubbel bah! Zojuist zat ik lekker op msn te chatten met hem, belt mijn moeder wel dat ik moet komen helpen in ons restaurant... Goed, goed, ik word er misschien wel voor betaald... Maar toch heb ik liever élk moment met hem dan met al het geld in de wereld...
Weet je? Ik ben een beetje bang... Het begint heel goed te gaan tussen ons, straks misschien onze eerste kus, maar die verdomde vakantie komt er aan... En ik ben bang dat het een beetje zou verwateren tussen ons! Weet je... Nu is het m'n grote liefde, maar wanneer zal het uit zijn? Het zal mij een gebroken hart opleveren en misschien wel een vriend voor het leven minder!
Ik weet dat ik van elk moment zou moeten genieten, maar mag ik niet een beetje bezorgd zijn voor de toekomst? Waarom bestaat er geen 'backspace'- en een 'freeze'knopje in dit leven? Alles zou er zoveel makkelijker op worden.

Goed...
Ik ben Cleopatra
Ik ben hopeloos verliefd
Ik ben hopeloos bezorgd over wat komen gaat
Ik ben hopeloos aan het huilen (mede door een liedje)
Ik ben hopeloos
24 jun 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Cleopatra
Cleopatra, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende