De avonturen van Marie, onze huppelheldin DEEL 4

In het dorpje aangekomen, dat Leonie natuurlijk erg tr00 haatte, gingen ze naar het kerkplein en ploften ze zich op een bankje neer. De ochtendzon begon al een beetje door te breken, en het was dan ook de eerste keer die dag dat Marie haar vriendin uitgebreid kon bestuderen. Toen ze haar van top tot teen bekeek, voelde ze een diepe, goffikverantwoord gevoel van respect voor haar überkvlte vriendin. Leonie had haar anorexia-achtige lijfje in een zwarte rok met lange flarden (stel je voor, een echte tr00e heksenrok!), een stoffen corset dat ze vreselijk hard moest aanspannen en een visnettopje gehesen. Aan haar voeten droeg ze kvlte witte alstars, waar ze met alcoholstift "666" "Heil Satan" en andere ongein had opgekliederd. Haar make-up vond Marie om bij weg te dromen: ook Leonie had haar gezichtje helemaal verminkt door het wit te plamuren, en naast de huppelvereisten zoals zwarte lipstick, had ze een heartagram op haar wang gezet! Hoe über was dat wel niet!

"Je... Je ziet er... Ehm... Goed u-uit", stamelde Marie. Tot haar grote verbazing voelde ze vleermuisjes (huppels voor vlinders) in haar buik. Natuurlijk wist ze al langer dat ze biseksueel was, want dat was erg necr0 tr00, maar dit was de eerste echte keer dat ze op een meisje viel. Voorheen papte ze enkel maar wat aan met half verwijfde jongens die te veel eyeliner ophadden.

"Dank je, Vampress", zei Leonie en ze lachte haar tanden bloot. Op dat moment ging er een nieuwe schok van grim vreugde door onze huppelheldin heen. Ze zag namelijk dat Leonie haar hoektanden had laten bijslijpen, zodat ze net een echte vampier leek! Hoe kvlt was dat wel niet! Nu was ze een echte Mistress of Darkness! Marie was in de zevende hel (huppelgothics voor hemel) met zo'n übertr00e medekvltheidslord als Leonie.

Onze heldin wist niets uit te brengen en bleef haar vriendinnetje met open mond aangapen. Deze vroeg, terwijl ze haar hoofd schuinhield (wat mijn hond ook altijd doet als hij in een debiele bui is) wat er gaande was. "Je hoe-hoektanden zijn... Zijn zo... Zo... KRIEG!" riep Marie vol bewondering. Leonie bedankte voor het complimente door een knipoog te geven, en probeerde dan verleidelijk te doen, door met haar tong langs haar hoektanden te gaan. Helaas had zie hier niet veel ervaring in, en een grote sliert speeksel belandde op haar rok.
07 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Cleopatra
Cleopatra, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende