De avonturen van Marie, onze huppelheldin DEEL 5

Marie kon haar geluk niet op toen ze zag dat haar medekvltheidslord ook tekenen van interesse vertoonde, en kon niet wachten om ze in haar armen te nemen. Maar ze besloot het strategisch en slim (voor zover het voor haar mogelijk was) aan te pakken. "Enneh... Wat gaan we nu doen?" fluisterde ze, in een mislukte poging sexy te klinken. Leonie haalde haar schouders op:"Ik kan nog niet naar mijn gothicbende bellen, want die liggen nog in hun bed. Ze hebben deze nacht waarschijnlijk weer te lang opgebleven, nadat we 's nachts een ritueel voor Satan hadden uitgevoerd". Maries grimme respect voor Leonie groeide met de minuut, en terwijl ze necr0 deed door met haar vinger met het kwijl te spelen dat haar vriendin op d'r rok had laten vallen, opperde ze dat ze misschien naar het kerkhof konden gaan.

De bruine ogen van Leonie, die ze voor de gelegenheid had versierd met rode lenzen, lichtten op bij het horen van dit ultragoffike voorstel en ze stemde toe. Ze zwiepten op hun fiets door het dorp richting kerkhof.

Daar eenmaal aangekomen, gooide Leonie haar aftandse rijtuig in de struiken en gingen ze naar de ingang. Tot hun grote ergernis ontdekten ze dat de poort nog gesloten was, en besloten ze er over te klimmen. Nadat Leonie haar beide benen bijna had gebroken, maar er toch in slaagde over het hek te klimmen, was het de beurt aan onze huppelheldin. Maar o wee, het lot was haar minder goed gezind! Net toen ze boven op het hek zat en wou springen, bleef haar veel te lange Sandrajurk haperen, en met een smak belandde ze op de grond. Huilend sprong ze recht en haar vriendin merkte dat haar kin onder het bloed zat. Vlug drukte Leonie haar al gebruikte zakdoek op de kin van Marie en troostte haar dappere medekvltheidslord. Nadat deze was uitgehuild, probeerde ze met haar mouw het snot van haar gezicht te vegen. Dit resulteerde in een enorme chaos aan pandamake-up over haar gezicht, vermengd met neuskeutels.

07 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Cleopatra
Cleopatra, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende