Part 18: Long time no see

hoi,

Ik weet het Raksha, ik heb een lange tijd niet geschreven, heb t n tikkie druk (aarrg en ik moet dat verslag n2 morgen inleveren en ik heb het nog niet geschreven en ik moet die mail van de explo nog doorsturen en ik moet nog de surprise afmaken en en en ).

kortom, tijd om mn scheikunde aan de kant te schuiven en mn e-mail weer eens te bekijken en een berichtje te plaatsen.
Wat is er de afgelopen tijd alemaal gebeurd?

Ik ben met ma+adri bonbons gaan maken (ma was 50 geworden), het was erg leuk nahnah marsepein met chocolade hagel in de warme chocolade dopen (en vooral het opeten ervan) was erg leuk. Het was meer kliederen met chocola en nootjes dan dat ik er daadwerkelijk iets van geleerd heb. (Het deed me hééél erg denken aan een bepaalde kabouter-opkomst waarin we pindarotsjes gingen maken... Eerst de chocolade letters smelten en dan de nootjes er in dopen en op een hoopje leggen om vervolgens op te eten).

was gister al na 1 biertje pittig aangeschoten, blijkt dat k diezelfde avond ongesteld werd, zou de ongesteldheid de aangeschotenheid beinvloed hebben, ik bedoel maag enzo ligt wel dicht bij elkaar in de buurt?

Verder is HEROES (programma RTL 5) afgelopen en dat is niet leuk. Het einde van deze episode was wel erg mooi (en verwacht), geen 'bekende' twist aan het eind, geen cliffhanger (ja, dat ze alvast Hiro in de nieuwe episode lieten zien.

Prison Break is spannender, Sona heeft Scofield laten over plaatsen, Susan is overgegaan naar een kamikase opdracht en Whistler zit nog in Sona en is Scofields eninge redding om LJ terug te krijgen.

Nee, niet die e-mail over anederlands openen nu!

euh, er zit een nieuwe meid in onze mentorklas, ik ken haar al van de basisschool, nouja, ik ken haar jongere zusje bij wie ik zo'n beetje in de klas zat (echt raar als ze groep 5, 6, 7 en 8 bij elkaar in 1 klas proppen, krijg je veel kennisen).

Natuurkunde is vet cool!!!! Magnetisme, hoe kan je jezelf magnetiserend maken? Hoe magnetiseer je iets, wat kan je ermee? Echt zo vet! (My Lady Darkness (Fa) heeft me al doorverwezen naar een gesloten inrichting, paar dagen geleden was er politie op school, zal er wel mee te maken hebben gehad).

Ik kan een deel van stille nacht nog op de blokfluit spelen, heb ook op de piano een deel van de main theme van Harry Potter uitgevogeld, is niet moeilijk, maar staat nergens als bladmuziek juist op het internet dus zal ik de rest ook moeten uitvogelen (hoefd natuurlijk niet, maar is leuk om de papagaai te leren, word ma gek), weer een excuus om die films te kijken (moet ik ze wel eerst hebben, dus weer een leuk Sinterklaas cadautje. Zal pa ook wel bedacht hebben.

gut wat een verhaal weer en het gaat eigenlijk helemaal nergens over.

Groetjes,
Sprookje.
29 nov 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sprookje
Sprookje, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende