Part 21: Kerstkamp

Net een paar uur terug van kamp, wat ben ik moe zeg, ongeloofelijk.
Oké, klein verslagje:

We hadden goed afgesproken wie wat zou doen en wie wat mee zou nemen.
Worden ik, LK en Raksha ineens door Baloe (zaterdag) gesmst op donderdagavond (half 8, 8 uur) dat hij de dvd-speler niet op tijd op het clubhuis kan zetten doordat hij moet werken (of iemand anders het even op wil halen, enige probleem, hij woont een half uur fietsen bij iedereen vandaan en dus zelf ook later komt en dat LK de boodschappen zelf maar moet doen.

Vrijdag, 6 uur PM: Ik in de auto om de DvD-speler op te halen, ik bel aan, zn pa doet open.
"Hallo, ik ben van de scouting, we houden een kamp en we gaan vandaag film kijken. Baloe heeft toegezegd dat hij wele een DVD-speler heeft en dat we die kunnen lenen."

"Hij is er nu niet".
"Dat weet ik, heeft ie gesmst"
"Hij moet werken tot 10 uur"
"Heeft ie ook gesmst, wacht ik haal even mn mobiel, laat ik u het smsje zien."
[laat smsje zien]
"Houden jullie een keer een filmavond"?"
"Ja, vanavond."
"Nadat hij terug is van zn werk?"
"Ja, we hebben kamp"
"Oh ja? Heeft ie niet gezegd, ook niet dat ie de DVD-speler uit zou lenen, maar ik haal hem even."
[komt terug met de DVD-speler en kabeltjes]
"bedankt"
"Wat is je naam?"
"Shere Kahn*"

Ok, daarna ben ik naar het clubhuis gereden en heb de DVD0speler en mijn tassen daar neer gedumpt, heb de vrijdag welpen gedag gezegd en ben weer weggegaan.

Om 8 uur ben ik weer op het clubgebouw, LK is er ook, de vrijdag welpen ook nog. Het vergaderhok dat we gereserveerd hadden bleek vol met jassen van die welpengroep te liggen, dus we konden nog niks opzetten, bijna niemand was er nog. FB zou de tv meenemen, maar als hij komt is er geen tv te bekennen "ja, mn pa kon me niet met de auto brengen, aar ik dacht dat een van onze leiding wel een auto mee zou nemen." Hathi heeft nog opkomst en M is er nog niet. Als M er eenmaal is blijkt deze wel met de auto te zijn gekomen en ze halen de tv op.

Als de welpen weggaan zorgen wij ervoor dat de tv en de DVD-speler geinstalleerd worden en dumpen de jassen van hun leiding op een hoop. De derde fles cola blijkt verdwenen te zijn dus kijk ik voor de zekerheid even of niet toevallig die leiding hem heeft gepakt. Dit blijkt niet zo te zijn, maar ze willen wel weten wat ik wou vragen dus ik meld maar dat we zo film gaan kijken en dat hun jassen er nog liggen. Dat het dus storend is als ze die later ophalen. De derde fles cola word gevonden onder het aanrecht (onder het rekje met de vorken en de messen tegenover de koelkast).

En dan kunnen we eindelijk de film starten, vlak daarvoor hebben de welpen leiding hun jassen opgehaald en afgewassen (de keuken grensd aan het vergaderhok en daar is een groot open gat tussen, niet bepsaald prettig).

Tijdens de film "The Others" worden we gebeld door Baloe,
"ja, mn DVD-speler is uit mn huis gejat"
"Was er niemand thuis dan?"
"jawel, mijn ouders, maar ik weet wie de dader is en die zit nu naast jullie, hahaha. Ik kom er zo aan"

Na 1,5 (de 2e film was niet echt 12+ zoals er op de verpakking stond, 18+ zou beter staan, maar niemand lette er zoiezo op, dus hebben we hem maar uit gezet). film en een muziek dvd van blue man group zijn we gaan slapen.

Zaterdag 11 uur: ontbijt en daarna hebben we een curses kaarsen maken gehad van Raksha, daarna een curses kaarten maken van EK, een curses electronica van M, EB & Baloe. Baloe zelf was naar het streekbos omdat hij opkomst had met zijn zaterdagwelpen.
barbequen.

Om 10 uur hebben we een dropping gehad, die was zo cool, we werden ergens bij een tankstation gedumpt met de hint 20 graden en de hint, je moet de snelweg over.
We zijn gaan lopen en vonden een sloot de onder de snelweg doorliep, daar zijn we langsgelopen en we kwamen uit in een bos. Alsmaar rechtdor en bij de kruising zijn we toen linksaf gegaan. Ook alsmaar rechtdoor. Uiteindelijk kwamen we bij een gemaal uit (we hebben m in werking gezien). Met in de verste verte geen brug te bekennen. Alleen een steiger die doodliep op een gesloten hek,
Na wat rondkijken zag Baloe ineens aan de overkant van het water een lichtje seinen en riep:
"Verrek, dat zijn M en EB, daar moeten we heen!"
Wij over die steiger, over het hek, om het gemaal en weer door het hek. Ik moetje eerlijk bekennen, bij elk lichtje dat onze kant op kwam dacht ik sh*t, bewaking.

Vervolgens kregen we weer een hint voor de volgende post, maar die weg was recht toe recht aan, niet bijzonder.

Om 1 uur waren we weer op het clubhuis, sommige hadden van te voren gezegd dat ze naar de kroeg wouden, maar dat ging niet door, iedereen was moe en de deuren van de kroeg sluitte al over 4 minuten. Vervolgens hebben we wel tot half 3 na gepraat voordat we gingen slapen.

Zondag ochtend hebben we de boel schoongemaakt en zijn we weggegaan.

Groetjes,
Sprookje.

* = ik heete idd eerst Mysa, maar daar hadden ze geen badge van dus nu heet ik Shere Kahn.
16 dec 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sprookje
Sprookje, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende