Part 9: Holiday

hay,

De vakantie is begonnen. moet wel mn bureau opruimen en mn tas inpakken en k ga nu wat eten. Prima rapport, over naar HAVO 5. Helaas zijn de scouting opkomsten al af, maar ik ga morgen met de explorers op kamp en daarna naar de Wereld Jamboree (ook scouting) en an begint school alweer *zucht*.

Maargoed, een van de welpenmeiden zei als afscheid nog ev3n dat ze ons wel op de middelbare school zou komen opzoeken. Ik, Rakscha (nieuw), Baghera en Jacala keken elkaar lachend aan, Rakscha heeft net (dit jaar) haar eindexamen gehaald, Jacala zit al 2 jaar op een vervolgopleiding, Baghera heeft zijn vervolgopleiding al een paar jaar geleden afgerond en ik zit komend jaar in mn eindexamen. Dus toen zei Jacala, "is goed" en daarna iets zachter dat alleen wij dat konden horen "alleen is het héél lang geleden dat ik dáár was".
Maar dat is eigenlijk best zielig want na de vakantie gaat dat welpenmeisje weg bij ons.

Ik heb nog steeds mijn scoutinglotenboekje niet ingeleverd, ik heb ze wel verkocht (een aan mezelf), maar dat moest vóór de vakantie ingeleverd zijn. Maar de vakantie begint vor mij officieel pas maandag en ik zie ze morgen nog.

Ik heb honger en ik heb zin in scouting-kamp. Toedeledoki, ik ga eten, bureau opruimen en tas inpakken.

Groetjes,
Sprookje.

p.s: ikke kwam gister Roza tegen, ikke kwam gister Roza tegen. Ik heb haar al zeker 4 jaar niet gezien en ik wist dat ze heel ziek was geworden dus ik was blij om haar te zien en te horen dat ze weer genezen was van haar ene ziekte, de ander gaat helaas nooit over (de ziekte van Crohn).
06 jul 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sprookje
Sprookje, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende