poging nr ontieglijk veel

Ok, nieuwe week, nieuwe kansen. Na mijn constante vegeterende toestand van vorige week, heb ik eindelijk weer wat energie. In het weekend, als ik bij mijn ouders en vrienden ben, kom ik altijd tot rust en maak ik me minder druk. En dat was hard nodig. Maandag is blok E begonnen en in blok E moet ik maandag om 845 in college zitten. Omdat ik tot nu toe nog geen reden heb om me druk te maken over dat ik het niet ga halen, zat ik (vloekend op mezelf dat ik nu een weekov had) om 7 uur in de bus.
En ik kwam erg goed op gang die dag. Ik ben weliswaar naar al mijn colleges en atelierwerk gegaan! En dus was ik nog at opgewekter, een gemoedstoestand die al tijden ver te zoeken was.

Omdat dit zo goed werkte heb ik maar besloten om vaker bij mijn ouders te gaan slapen. Ook al moet ik 's avonds recht uit de bus naar bed, het helpt wel. Ik krijg gewoon net dat extra zetje de deur uit 's ochtends en wat meer aanmoediging. En hoewel het vreselijk is om om 615 op te staan, heb ik nu wel een moment van rust als ik in de bus zit. In die tijd kan ik alles wat relativeren. Bovendien heb ik nu doordeweeks toegang tot een SCHONE en zalige douche (knipoog).

Zo komt het dat het nu woensdag is en dat ik nog geen tv heb gekeken en al mijn colleges heb gevolgd. (trots op mijzelf). Afgelopen maandag had ik weer een intakeafspraak van het therapiecentrum, maar deze was nu minder heftig dan vorige week en ik kon er gelukkig vrij snel weer mee verder. Verder heb ik eindelijk en voor het eerst wat zooi geregeld. Ik heb een afspraak gemaakt met de dokter (dat was serieus al maanden nodig) en hoewel dit als niets lijkt was het voor mij alweer een enorme stap in de goede richting. Ik schaam me namelijk voor mijn probleem en nu ga ik het gewoon lekker toegeven en hopelijk gaan de medicijnen nu dan werken. Ook heb ik nog een extra jaaropgaaf geregeld van de albert heijn waar ik vorig jaar 2 maanden heb gewerkt. Ik wil gewoon mijn belastingaangifte volledig invullen. Dit was trouwens een heel gedoe en die hele belastingaangifte heb ik nog nooit gedaan. Dit jaar leek het me een beetje zonde om 464 euro weg te gooien en aan die oetlullen geven dus eis ik het maar terug.

Vanavond ga ik koken! Lang geleden dat ik dat heb gedaan. Ik heb me ook voor het eerst in eeuwen weer opgemaakt.

En ik heb gisteren The Bucket list gezien en die was wel ok.

anywayz, weer een nieuwe poging van mij om weer op het goede spoor te komen. Hopelijk slaat het dit keer aan (en ja, dat zeg ik elke keer).

- haarspeldje
19 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Elowenn
Elowenn, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende